Μ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ » Σε πανηγύρι ο κ.Τσίπρας στις Πρέσπες θέλει τις επόμενες μέρες να υπογράψει συμφωνία με τα ΣΚΟΠΙΑ χωρίς να έχει την νομιμοποίηση »

Τελικά οι μάσκες έπεσαν. Μετά από μήνες μυστικής διαπραγμάτευσης η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχώρησε στο αδιανόητο. Αναγνώρισε μακεδονική γλώσσα, μακεδονική ιθαγένεια και άρα στην ουσία μακεδονικό έθνος.

Κατέληξε σε συμφωνία την οποία ακόμη δεν έδωσε στη δημοσιότητα και ετοιμάζεται μάλιστα να την υπογράψει τις επόμενες ημέρες σε πανηγύρι στις Πρέσπες.

Μία συμφωνία για την οποία δεν έχει καμία πολιτική νομιμοποίηση να προχωρήσει στην υπογραφή της. Μία συμφωνία που συντηρεί τον αλυτρωτισμό των γειτόνων, εάν δεν τον γιγαντώνει, που είναι αντίθετη σε όσα υποστήριζε η πατρίδα μας όλα τα τελευταία χρόνια. Και που βεβαίως είναι απέναντι στη λαϊκή βούληση.

Τώρα όμως είναι η ώρα που θα κριθούν όλοι. Και για όσα λένε και για όσα κάνουν.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Ιούνιος, 2018, 6:49 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr