Μ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ – Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μες τη καλή χαρά, έτρωγαν κι έπιναν χθες, τι ακριβώς γιόρταζαν;

Δήλωση της Μαρίας Αντωνίου για τα γεγονότα σε Πρέσπες και Πισοδέρι”

Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιεί πλέον ξεδιάντροπα τα ανομολόγητα σχέδιά του. Σήμερα στις Πρέσπες οι Τσίπρας-Κοτζιάς με το στυλό του Καμμένου παρέδωσαν τη Μακεδονία μας στα Σκόπια. Και άκουγαν ατάραχοι χαμογελώντας από ικανοποίηση τον Ζάεφ να μιλάει για Μακεδόνες.

Την ίδια ώρα στο Πισοδέρι οι πραιτωριανοί του καθεστώτος χτυπούσαν αδιάκριτα και ανελέητα Έλληνες και Ελληνίδες, που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την αγοραπωλησία της Μακεδονίας μας. Από τις Πρέσπες μέχρι το Πισοδέρι μαύρες μέρες ντροπής για την πατρίδα και τη Δημοκρατία μας.

Και τώρα τι κάνουμε;

Η απάντηση είναι μία και την ξέρει ο Ελληνισμός στην μακραίωνη ιστορία του. Ο αγώνας συνεχίζεται. Με μεγαλύτερη ορμή, με μεγαλύτερη ένταση, αλλά και με νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Μέχρι την τελική νίκη. Που δε μπορεί – το θέλει κι ο Θεός – και αυτή τη φορά θα’ ναι δική μας.

Υ.Γ. Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μες τη καλή χαρά, που έτρωγαν κι έπιναν, τι ακριβώς γιόρταζαν;

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Ιούνιος, 2018, 8:55 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Μ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ – Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μες τη καλή χαρά, έτρωγαν κι έπιναν χθες, τι ακριβώς γιόρταζαν;”

 1. Δρ.Γερασ.(Μακης)Κουσουνης

  ΧΑΙΡΕ,συμπατριώτη Έλληνα Μακεδόνα γιά τό λαμπρό σου κείμενο.
  Νά θυμίσω και νά συμπληρώσω τά εξής.
  Ας θυμηθούμε.
  Α) Οί ΕΛΛΗΝΕΣ καί ό ΛΕΩΝΙΔΑΣ στίς Θερμοπύλες , είχαν απέναντι τους ,τούς βαρβάρους Πέρσες καί ‘εναν (1) προδότη, τόν Εφιάλτη.
  Β) ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ,χθές , 17-6-2018, στίς ΠΡΕΣΠΕΣ, είχαν απέναντι τους,τούς
  βαρβάρους Σλαβους-Γυφτοσκοπτανούς καί ΔΥΟ (2) Εθνοπροδότες,τούς επονομαζομένους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
  Γ) Στις 13-6-323 π.Χ. ό ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών Ελλήνων, ό ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ
  πεθαίνει στήν Βαβυλώνα.
  Δ) Στίς 13-6-2018, τραγική ειρωνία,τό κατόπιν ΄΄Συμφώνου Συμβίωσης΄΄δίδυμο
  αυτό ΟΝΕΙΔΟΣ τών Ελλήνων,ανακοινώνει ότι στις Πρέσπες θά παραχωρήσει
  τό όνομα τής Μακεδονίας μας στούς Γυφτοσκοπιανούς ,αναγνωρίζοντας τους,Εθνότητα,Γλώσσα, Ιθαγένεια,Μακεδονικό…κρατος μέ επαρχία του τήν Ελληνική …Μκεδονία, κι όλα αυτά,μέ ΒΙΑΣΜΟ τής Ιστορικής Αλήθειας τήν οποία πέραν ημών τήν γνωρίζουν καλά καί τήν υποστηρίζουν πάνω από 550 διεθνούς φήμης επιστήμονες. Καί όλα αυτά διότι ό ευκολόπιστος καί πάντα προδωμένος Λαός μας εμπιστεύτηκε την ζωή του σέ πολιτικά κατακάθια καί προσκυνημένα γιουσουφάκια τού ΝΑΤΟ ,τής ΕΕ καί τού διεθνούς σιωνισμου.
  Δ) Τέλος,παρά τήν γνώμη καί τήν θέληση τού ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Λαού προσήλθαν στίς ΠΡΕΣΠΕΣ και υπέγραψαν τήν ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ οί κάτωθι.
  1.Οί Υπουργοί Εξωτερικών
  τών Σκοπίων….Νικολά Ντιμιτρώφ
  τής Ελλάδος…..Νικολά Κοτζιάεφ
  2.Οι Πρωθυπουργοί
  τών Σκοπίων….Ζοραν Ζάεφ
  τής Ελλάδος….Αλεξέι Τσιπράφσκυ
  Δρ.Γερασ.( Μάκης) Κουσουνής, Γεωπόνος

 2. Αλήθειες

  Τι γιόρταζαν? αυτά που ο Κων/νος Καραμανλής είχε δεχτεί…αλλά και όλοκληρη η οικογένεια Μητσοτάκη …Ντόρα και λοιποί….Αναγνώριση ως Μακεδονία αλλά με τοπικό προσδιορισμό…Αυτά λοιπόν…

 3. Ελλην Μακεδων...

  «Γιορτάζουν» τον μελλοντικό διαμελισμό της χώρας μας κυρία μου και την επαίσχυντη παραχώρηση και παράδοση (και με επίσημη σφραγίδα πλέον του Ελληνικού κράτους) της Μακεδονικής ιστορικής μας κληρονομιάς 2.500 ετών στους Σλάβους Νεοκομιτατζήδες των ψευτομακεδόνων και του ανιστόρητου Ψευδομακεδονισμού. Γιορτάζουν την μειοδοσία της μισής Ελληνικής ιστορίας και την παραχώρηση εδαφών και των ιστορικών και Παγκόσμια αποδεδειγμένων δικαιωμάτων της Ελλάδας. Γιορτάζουν την προδοσία του Ελληνικού πολιτισμού του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, την προδοσία του Παύλου Μελά, του Καπετάν Κώττα, του Ιωνα Δραγούμη, του Τέλλου Άγρα, του Γερμανού Καραβαγγέλη και ολόκληρου τον εθνικοπατριωτικού αγώνα των Μακεδονομάχων για την απελευθέρωση των Ελληνικών εδαφών από τους Οθωμανούς και τους Βουλγάρους. Γιορτάζουν την επισφράγιση και την «επίσημη αναγνώριση» του Σλαβικού επεκτατισμού και προπαγανδισμού και την κάθοδο τους στο Αιγαίο, τον διαμελισμό και την καταστροφή της αρχαίας κληρονομιάς μας και του μέλλοντος που έρχεται, των παιδιών μας όπως και των δικών σας παιδιών, που εσείς οι ίδιοι οι δειλοί, δεν είχατε τον πατριωτισμό, το θάρρος, το σθένος και την παλικαριά να αποτρέψετε με τις παραιτήσεις σας, για να μην πέσουν οι υπογραφές της διαστρέβλωσης και της παραχώρησης των ιστορικών και κατοχυρωμένων δικαιωμάτων της Ελληνικής Μακεδονικής ιστορίας στον Ψευδομακεδονικο Πανσλαβισμο της προπαγάνδας του τεχνητού <> έθνους που όλοι εσείς επιτρέπετε με την στάση σας …

  Εάν είχατε ελάχιστη αξιοπρέπεια, τιμή και περηφάνια, θα είχατε παραιτηθεί σύσσωμοι στην παράταξη σας για να πέσει αυτή Κυβέρνηση δημοκρατικά σύμφωνα με το Σύνταγμα απαιτείται η παραίτηση 60 βουλευτών και των αναπληρωματικών τους.

  Πηγή: Γιατί δεν προκηρύσσονται εκλογές όσοι βουλευτές και αν παραιτηθούν (σύμφωνα με το Σύνταγμα απαιτείται η παραίτηση 60 βουλευτών και των αναπληρωματικών τους ή στην περίπτωση που παραιτηθεί ένας από τους βουλευτές Επικρατείας των κομμάτων) όπως και έπρεπε να γίνει και όχι απλώς με μια κατάθεση πρόταση δυσπιστίας για το θεαθήναι προς την Κυβέρνηση της Προδοσίας, διότι γνωρίζατε πολύ καλά πως η Κυβέρνηση αυτή, του Τσιπρα και του Καμμένου, θα παρέμενε στην θέσης της γιατί έχει σκοπό να ξεπουλήσει τα μεγαλύτερα εθνικά ζητήματα της χωράς στο διάστημα των τεσσάρων ετών της εξουσίας της, προκείμενου να εκπληρώσει και να υλοποιήσει τα εφιαλτικά ξένα σχέδια και συμφέροντα πολλών ετών στην περιοχή, όπως και έπραξε στις 17 Ιουνίου 2018, μέρα εθνικού πένθους.

  Αλλά φαίνεται πως η υποκρισία, τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, η καρέκλα, η εξουσία και ο μισθός σας είναι ανώτερα της Ελληνικής ιστορίας της Μακεδονίας και της ιστορικής αληθείας και δικαιοσύνης. Αυτήν την στιγμή δεν θα έπρεπε να μιλούσαμε για τις υπογραφές της παράδοσης και της προδοσίας της Μακεδονίας μας, χτυπώντας έτσι τον προπαγανδισμό 80 και πλέον χρόνων και τον ανιστόρητο αλυτρωτισμό των Σλάβοβουλγάρων, υπερασπιζόμενοι συγχρόνως τα δίκαια και την τιμή της Ελλάδος. Όμως αλλιώς πράξατε, διότι φοβάστε να ορθώσετε ανάστημα στο σύστημα που εσείς θρέφετε και διατηρείτε. Αυτό γιορτάζουν, σας φτάνει; Εκ του ασφαλούς πλέον μιλάτε και απευθύνεστε στον λαό με την εξουσία που σας έχει παραχωρήσει ο ίδιος με την ψήφο του. Ούτε υπεύθυνα σταθήκατε απέναντι στον Ελληνικό λαό και ούτε σταθηκατε στο ύψος των περιστάσεων και το κρίσιμο της κατάστασης, γιατί είστε όλοι σας υποκριτές και αγαπάτε την εξουσία και τα αργύρια πολύ περισσότερο από την ιστορική αλήθεια. Θα κριθείτε και εσείς σύντομα…δυστυχώς με μαύρα γράμματα!! Ήταν επιλογή σας..

  ΕΡΓΑ, ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ…

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr