Ενοχλημένη η Ολυμπία Τελιγιορίδου με τις διαμαρτυρίες των πολιτών έξω από το γραφείο της

Δ.Τ – Γνωρίζω και αισθάνομαι την θέση πολλών κατοίκων του Νομού μας για την συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της κυβέρνησης της γειτονικής χώρας.

Διατύπωσα την δική μου θέση στην Βουλή.

Πιστεύω πως η συμφωνία εξασφαλίζει τα εθνικά μας συμφέροντα και δημιουργεί θετικές συνθήκες για την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων στην περιοχή μας, με δεδομένες τις γεωπολιτικές συνθήκες της εποχής μας.

Ως βουλευτής και ως πολίτης, είμαι η τελευταία που θα αμφισβητήσω το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα συμπολιτών μου που διαφωνούν με την θέση μου, να εκφράσουν την αντίθεσή τους και την διαμαρτυρία τους.

Το δικαίωμα αυτό είναι ιερό εφόσον ασκείται μέσα στο πλαίσιο των κανόνων της Δημοκρατίας, χωρίς βία, απειλές και ακρότητες.

Γιατί ιδιαίτερα σε ένα εθνικό θέμα, η κοινωνία μας δεν μπορεί να αποδέχεται διχαστικές κραυγές που με ψέματα παραπλανούν και επιδιώκουν να καλύψουν προσωπικές ή μικροκομματικές επιδιώξεις πίσω από τις μεγάλες, κοινές μας Αξίες και την αγάπη μας για την Πατρίδα.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Ιούνιος, 2018, 5:23 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr