ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ανακοίνωση για τα τελευταία γεγονότα με τον Αρτέμη Σώρρα » Η απελευθέρωση του είναι θέμα χρόνου »

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, ο Αρτέμης Σώρρας παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή με ένα βαρύτατο κατηγορητήριο: Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, Απάτη κατ’ εξακολούθηση, Απάτη κατά του δημοσίου, Ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Διασπορά ψευδών ειδήσεων, με την δικογραφία να ξεπερνά τις 23000 σελίδες!

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο Αρτέμης Σώρρας κατέρριψε την μία κατηγορία μετά την άλλη, προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, αποδεικνύοντας το αληθινό και το υπαρκτό. ΑΘΩΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

Για άλλη μία φορά, όλες οι κατηγορίες κατά του Αρτέμη Σώρρα ήταν ανυπόστατες. Το καθεστώς, ανίκανο να αντιμετωπίσει την αλήθεια και το δίκαιο, στράφηκε στην πάγια τακτική του και με διάφορα τεχνάσματακαθυστέρησε την διαδικασία απελευθέρωσης του Αρτέμη Σώρρα, με την κατηγορία της φυγοδικίας για μία δικαστική υπόθεση που έχει κλείσει οριστικά από τον Μάρτιο του 2018.

Έλληνα πολίτη, ο χρόνος πιέζει και πρέπει άμεσα να καταλάβεις ότι το καθεστώς καθυστερεί την δική σου απελευθέρωση. Είδαμε τον Αρτέμη Σώρρα να στέκεται απέναντι σε όλους αυτούς που μας σκοτώνουν καθημερινά, χωρίς να υπολογίζει το κόστος.

Ζούμε ένα πολιτικό πραξικόπημα, πολιτικοί που δεν νομιμοποιούνται από κανένα νόμο, σε κανένα Φ.Ε.Κ., επιβάλουν δυσβάστακτους φόρους, πλειστηριάζουν τα σπίτια μας και κλείνουν τις επιχειρήσεις, έχουν διαλύσειτην υγεία, έχουν αλλοιώσει την παιδεία και ξεπουλάνε την πατρίδα μας, χωρίςνα έχουν κανένα πολιτικό κόστος.

Όσο επιτρέπουμε αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα να παράγουν άδικο εναντίον μας και όσο μένουμε αδρανείς, θα είμαστε θεατές της καταστροφής του Έθνους μας.

Το μόνο που μπορεί να αλλάξει ό,τι άδικο έχει παραχθεί εναντίον μας, είναι η ένωσή μας. Ο οργανισμός ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτό το σκοπό, να ενώσει όλους τους Έλληνες.

Καλούμε, όλους του πολίτες να έρθουν στους οργανισμούς ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Η απελευθέρωση του Αρτέμη Σώρρα είναι θέμα χρόνου, η ένωσή μας είναι θέμα επιλογής.

Για την Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ.Δ.Μ.

Γαλάνης Αθανάσιος
Πρόεδρος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Ιούνιος, 2018, 4:56 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr