» Αλλη μια αυταπάτη »

Βασίλης Τσιφλικιώτης

Βασίλης Τσιφλικιώτης » Με τη συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου-Κοτζιά δεν πήραμε τίποτε, αλλά δώσαμε πολλά με κυριότερα τη μακεδονική γλώσσα που στη πραγματικότητα είναι ένα σερβοποιημένο παρακλάδι της βουλγαρικής, όπως δέχονται όλοι οι γλωσσολόγοι και ο Άρειος Πάγος με την υπ’ αριθ.1448/2009 απόφαση του Δ΄ τμήματος που αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχει και την αναγνώριση του μακεδονικού έθνους που κατά την ανωτέρω απόφαση του Α.Π. επίσης δεν υπάρχει, το οποίο στην πραγματικότητα είναι ένα τεχνικό κατασκεύασμα χωρίς ιστορικές καταβολές και ρίζες.
Στη συμφωνία για το Σκοπιανό κάναμε τόσες παραχωρήσεις, που τις συνέπειές τους δεν μπορεί να αντιληφθεί κανένας άμεσα, αλλά όταν έρθουν και πιθανότατα σύντομα, η απάντηση απο το Τρίο Στούτζες θα είναι «είχαμε άλλη μια αυταπάτη».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Ιούνιος, 2018, 9:53 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr