“Συνεδρίαση της Επιτροπής Ισότητας με τη συμμετοχή της Μαρίας Αντωνίου”

Με τη συμμετοχή της Μαρίας Αντωνίου και εκπροσώπων φορέων οργανισμών, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Μόνιμης Ειδικής Επιτροπής Ισότητας για την καταπολέμηση της εμπορίας και εκμετάλλευσης Ανθρώπων.

Η Μαρία Αντωνίου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη σχετική Νομοθεσία, που σίγουρα χρήζει περαιτέρω βελτίωσης και διαπιστώνοντας ότι το πρόβλημα εντείνεται τα τελευταία πέντε χρόνια, τόνισε ότι απαιτούνται πολλές προσπάθειες ακόμα για την αμεσότερη αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου σε διάφορους τομείς.

Παράλληλα, κατέθεσε σημαντικές και χρήσιμες προτάσεις, μεταξύ των οποίων, η παροχή συγκεκριμένης εκπαίδευσης σε όργανα επιβολής της τάξης, η ενίσχυση εξειδικευμένων υπηρεσιών, η εφαρμογή διατάξεων προστασία μαρτύρων, προκειμένου να προχωρήσουμε ως χώρα στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης 2018-2023.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Ιούνιος, 2018, 11:03 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr