ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΑΚΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ο υποψήφιος πρόεδρος για τον δικηγορικό σύλλογο και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς μιλώντας πριν λίγο στο alphafm.gr για το θέμα της πρότασης να καλυφθούν έξοδα από το δικηγορικό σύλλογο για υποθέσεις του δήμου Καστοριάς δήλωσε » δεν ετέθη από κανέναν τέτοιο θέμα κάλυψης εξόδων για συνάδελφο σε υπόθεση που ανέθεσε ο δήμος Καστοριάς».

Την άποψη Τσακλίδη φαντάζομαι υιοθετεί και το υπόλοιπο Δ.Σ που δεν άκουσε ποτέ τέτοια πρόταση.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μάλιστα ανέφερε πως έχει ζητήσει από όλους τους δικηγόρους να δηλώσουν για το αν ενδιαφέρονται να αναλαμβάνουν υποθέσεις από τον δήμο Καστοριάς.

Ο κ. Τσακλίδης μάλιστα πιστεύει πως αυτές οι πληροφορίες διοχετεύονται από συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία όμως κ. Τσακλίδη είναι καλό να κατονομάσετε, εκτός και αν δεν υπάρχουν και απλά το λέτε για να το λέτε.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Φεβρουάριος, 2011, 3:40 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr