Ανάστατη η ΚΑΣΤΟΡΙΑ με τον σχεδιασμό για σχολή και τμήματα. Μειώνουν τους φοιτητές. ΝΕΑ ανακοίνωση από την Ο.Τελιγιορίδου ( σε άλλο κλίμα)

Αναβαθμίζουμε τα υπάρχοντα και δημιουργούμε και νέο πανεπιστημιακό τμήμα στην Καστοριά, ενώ οι άλλοι τα έκλειναν. 

Δ.Τ – Όπως είχε δεσμευτεί η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας έγινε η συγκρότηση της Ακαδημαϊκής Επιτροπής για τη συγχώνευση του ΑΕΙ-ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στόχος του Υπουργείου είναι η αναβάθμιση των ΤΕΙ σε πανεπιστημιακά τμήματα.

Τα τρία τμήματα ΤΕΙ της Καστοριάς θα γίνουν πανεπιστημιακά και σε συνεννόηση με την εκπαιδευτική κοινότητα για την Καστοριά προτείνεται και η δημιουργία τέταρτου πανεπιστημιακού τμήματος.

Τα όσα ακούγονται για υποτιθέμενη πρόταση κατανομής σχολών από την κυβέρνηση για την συγχώνευση ΑΕΙ και ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας είναι αναληθή. Αυτή την στιγμή υπάρχουν μόνο οι προτάσεις καθηγητών που μάλιστα διαφέρουν και μεταξύ τους. Την απόφαση θα την πάρει το Υπουργείο Παιδείας. Εμείς ανοίγουμε σχολές όπως το τμήμα Εμπορίου που έκλεισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Σχέδιο «Αθηνά» που κατέστρεφε την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Καστοριά , όπως έκανε η ΝΔ δεν θα υπάρξει.

Έχουν γνώση οι φύλακες.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Ιούλιος, 2018, 9:22 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr