Λύνει το τεράστιο πρόβλημα με το νερό του Δισπηλιού η ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ – Εξασφάλισε από τον ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ την χρηματοδότηση του κρίσιμου έργου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την προηγούμενη εβδομάδα ενημερώθηκα από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Μπαμπάκο ότι ενδεχομένως να υπάρχει πρόβλημα με το νερό στο Δισπηλιό.

Την προηγούμενη Κυριακή συναντήθηκα στο γραφείο μου με τον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ κ. Διαμαντόπουλο και συζητήσαμε το θέμα εν αναμονή των νέων εξετάσεων του νερού καθώς και τους τρόπους επίλυσης του ζητήματος. Η ΔΕΥΑΚ πρότεινε την δημιουργία αγωγού και την μεταφορά νερού από το Μανιάκοι.

Μετά από συνεννόηση με το Υπουργό κ. Σκουρλέτη ζήτησα από την ΔΕΥΑΚ να στείλει την μελέτη και το πιστοποιητικό του Χημείου στο Υπουργείο Εσωτερικών.

 
Ο κ. Διαμαντόπουλος σε άμεση συνεργασία με τον Δήμο έστειλε την μελέτη «κατασκευή βαρυτικού αγωγού ΒΙΠΑ Δισπηλιού» ύψους 170.000 ευρώ και τα πιστοποιητικά του εργαστηρίου στο Υπουργείο Εσωτερικών την εβδομάδα που μας πέρασε.

Σε συνάντηση που είχα με τον Υπουργό κ. Σκουρλέτη με διαβεβαίωσε ότι η έγκριση του έργου έχει δρομολογηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες τις προηγούμενες ημέρες και θα οριστικοποιηθεί από Δευτέρα για να επιλυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Ιούλιος, 2018, 7:03 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Λύνει το τεράστιο πρόβλημα με το νερό του Δισπηλιού η ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ – Εξασφάλισε από τον ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ την χρηματοδότηση του κρίσιμου έργου”

 1. Αναξιόπιστος

  Ο Σκουρλέτης έλεγε και για Δημοτικές Εκλογές τον Οκτώβριο

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr