Περιθηλαία ανόρθωση και αυξητική στήθους

Ουδείς πλέον αμφισβητεί ότι το στήθος αποτελεί για την γυναίκα εκτός από ένα όργανο πολύ σημαντικό στον τοκετό και την γαλουχία και ένα σημείο του σώματος της ιδιαίτερα ευαίσθητο ψυχολογικά για την ίδια.

Η πτώση των μαστών μπορεί να είναι αποτέλεσμα της εγκυμοσύνης, του θηλασμού, του μεγάλου βάρους του μαστού, της βαρύτητας ή μπορεί να είναι ανατομικό χαρακτηριστικό.

Η ανόρθωση αποτελεί μία πλαστική χειρουργική επέμβαση για την επιδιόρθωση της πτώσης και της χαλάρωσης του στήθους.

Σε περίπτωση που υπάρχει μικρός βαθμός χαλάρωσης τότε γίνεται περιθηλαία ανόρθωση στήθους. Σε μεγαλύτερου βαθμού πτώσεις πιθανόν να χρειασθούν μεγαλύτερες τομές.

Ο πλαστικός χειρουργός θα σημειώσει πάνω στο σώμα σας τη θέση όπου θα γίνει η επανατοποθέτηση της θηλής σας κατά την μαστοπηξια. Στη συνέχεια θα αφαιρέσει το περισσευούμενο δέρμα και θα ανασηκώσει τον ιστό του στήθους σας στην κατάλληλη θέση πάνω στον θώρακα.

Σε περιπτώσεις που το στήθος είναι μικρό και πτωτικό ταυτόχρονα, τότε μπορεί παράλληλα με την ανόρθωση στήθους να πραγματοποιηθεί και αυξητική. Τα καλύτερα αποτελέσματα παρουσιάζονται στις γυναίκες με μικρά και πτωτικά στήθη, αλλά όλοι οι μαστοί μπορούν να ανορθωθούν. Είναι σημαντικό να γνωρίζει μία γυναίκα ότι η ανόρθωση είναι μία χειρουργική διαδικασία που δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο μία μελλοντική εγκυμοσύνη ή θηλασμό.

Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική έχει πλέον τη δυνατότητα να ανορθώσει ένα πτωτικό στήθος με ελάχιστες τομές οι οποίες ουσιαστικά εξαφανιζονται στο μετεγχειρητικό διάστημα.

ZISIS_BOUKOUVALAS.jpg

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΖΗΣΗΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Ιούλιος, 2018, 12:00 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr