“Στο Δισπηλιό εκτάκτως η Μαρία Αντωνίου για το πρόβλημα με το νερό”

Στο Δισπηλιό βρέθηκε σήμερα το πρωί, εκτάκτως, η Μαρία Αντωνίου, έπειτα από το σοβαρότατο πρόβλημα που προέκυψε με το πόσιμο νερό της περιοχής, προκειμένου να ενημερωθεί επί τόπου για την κατάσταση που επικρατεί.

Η Μαρία Αντωνίου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Στέργιο Αδάμ και τον αρμόδιο της ΝΟΔΕ σε θέματα Υγείας κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, είχε πολύωρη συνομιλία με τους ανθρώπους της περιοχής, οι οποίοι, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόγνωση, εκφράζοντας δικαιολογημένα την αγανάκτησή τους και τις διαμαρτυρίες τους προς κάθε κατεύθυνση.

Παράλληλα, τέθηκαν πολλά ερωτήματα και παράπονα για τον ελλιπή τρόπο ενημέρωσης και πρόληψης, όπως επίσης διαπιστώθηκαν πολλά κενά και ερωτηματικά για την σοβαρή αυτή υπόθεση, για την οποία η Μαρία Αντωνίου τους διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων της, αφ’ ενός μεν να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα ύδρευσης, αφετέρου δε να εντοπιστεί η πηγή του προβλήματος και να δοθούν οι δέουσες απαντήσεις στους συμπολίτες μας που ταλαιπωρούνται αφάνταστα στην καθημερινότητά τους και μάλιστα εν μέσω θερμής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τη συνάντηση η Μαρία Αντωνίου εκκλησιάστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Δισπηλιού.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Ιούλιος, 2018, 7:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr