Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο Αγροτικός Σύλλογος Φασολοπαραγωγών Καστοριάς

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή ενημερώθηκε από τον Αγροτικό Σύλλογο Φασολοπαραγωγών Καστοριάς σε πρόσφατη επαφή η οποία πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά, για τα σημαντικά προβλήματα τα οποία εξακολουθούν να ταλανίζουν τον κλάδο.

Στο νομό Καστοριάς υπάρχουν 13.500 στρέμματα με φασολοκαλλιέργειες στις οποίες απασχολούνται 670 ελληνικές οικογένειες.

Και όμως απέναντι σε αυτή την τόσο σημαντική αγροτική δραστηριότητα η Πολιτεία παραμένει αδιάφορη. Τόσο η σημερινή όσο βεβαίως και προηγούμενη γαλαζοπράσινη.

Εντελώς απροστάτευτοι οι Έλληνες παραγωγοί απέναντι στις παράνομες ελληνοποιήσεις, αφού ο νόμος δεν εφαρμόζεται και παρά την ύπαρξη στο Μεσολόγγι εργαστηρίου αναγνώρισης προέλευσης με την μέθοδο ισοτόπων, το οποίο όμως η Πολιτεία δεν έχει πιστοποιήσει ακόμη. Γιατί άραγε;

Ούτε το διπλό νομοθετικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ικανό να προστατεύσει τους Έλληνες παραγωγούς αφού δεν εφαρμόζεται ούτε αυτό.

Η υποστήριξη με κάθε μέσο της αγροτιάς η οποία είναι βασικός πυλώνας της πρωτογενούς παραγωγής είναι όρος εκ των ων ουκ άνευ για την οικονομική ανάταση της Ελλάδας.

Μοναδικός θιασώτης αυτής της πολιτικής και τελευταία ελπίδα των Ελλήνων παραγωγών είναι η Χρυσή Αυγή. Οι φασολοπαραγωγοί της Μακεδονίας πρέπει να στηριχθούν με κάθε τρόπο και μόνο η Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί, προτίθεται και θα το πράξει.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Ιούλιος, 2018, 8:30 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr