ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ – ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η αδυναμία της κυβέρνησης να ελέγξει την ακρίβεια επιβεβαιώνεται καθημερινά, δημιουργώντας πονοκέφαλο σε Μαξίμου και συναρμόδια υπουργεία από τη ραγδαία αύξηση των τιμών των καυσίμων. Τη Δευτέρα, θα γίνει σύσκεψη στο υπουργείο Περιφερειακής
Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με τη συμμετοχή των παραγόντων της αγοράς πετρελαιοειδών.
Παράλληλα, υπάρχει έτοιμο σχέδιο σε περίπτωση αύξησης των τιμών στα δημητριακά, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ντίνος Ρόβλιας.
Τιμές-ρεκόρ στη βενζίνη
Το ράλι του πετρελαίου έχει ήδη οδηγήσει τη μέση πανελλαδική τιμή πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης πάνω από το 1,60 ευρώ το λίτρο, ενώ σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων, έχει ξεπεράσει και το 1,80 ευρώ.
Το πετρέλαιο θέρμανσης πωλείται λίγο πάνω από τα 80 ευρώ το λίτρο.
Σήμερα, στην Αθήνα η μέγιστη τιμή ήταν 1,749 ευρώ/λίτρο, στη Θεσσαλονίκη 1,699 ευρώ, ενώ σε Πειραιά, Μαγνησία, Κυκλάδες, Χανιά, Σάμο Ρέθυμνο και Κεφαλλονιά ξεπέρασε το 1,80 ευρώ, με υψηλότερη τιμή στη Σάμο (1,84 ευρώ/λίτρο).
Οι παράγοντες της αγοράς καυσίμων φοβούνται ότι τις επόμενες ημέρες η μέση πανελλαδική τιμή θα ξεπεράσει το 1,70 και θα αγγίξει ακόμα και το 1,80 ευρώ/το λίτρο.
Από την πλευρά της αγοράς, τονίζεται ότι είναι επιτακτική ανάγκη να μειωθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης και να αντιμετωπισθεί το θέμα του λαθρεμπορίου.fimotro
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Φεβρουάριος, 2011, 7:20 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr