Μόλυνση νερού – Υπήρχαν στοιχεία με αυξημένες τιμές μόλυνσης μήνες πριν και κανείς δεν είπε το οτιδήποτε – Δείτε απίστευτο βίντεο με ερώτηση του alphafm.gr προς τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Κ.Αντωνιάδη που από σήμερα είναι προσωρινά ο νέος πρόεδρος

ΣΟΒΑΡΕΣ υποψίες και ενστάσεις ΑΓΓΕΛΗ για αυτούς που κάνουν τις μετρήσεις της ΔΕΥΑΚ. Τις αμφισβήτησε ανοιχτά. ΝΕΟ μεγάλο θέμα για ΔΕΥΑΚ και συνεργάτες της

Δεν το χωράει ο νους μας πως όλοι βλέπουν με στοιχεία πλέον πως υπήρχαν μετρήσεις που έδειχναν μόλυνση μήνες και χρόνια πριν στο ΔΙΣΠΗΛΙΟ, αλλά κανείς υπηρεσιακά,θεσμικά και ουσιαστικά δεν ενημέρωσε δεν δημοσιοποίησε η δεν επέβαλε απαγορεύσεις.

Οι αποκαλύψεις είναι καθημερινές, η παρέμβαση της δικαιοσύνης ξεκίνησε και όλοι απορούν το γιατί, ΔΕΥΑΚ και υγειονομικές υπηρεσίες αφού έβλεπαν τις αυξημένες μετρήσεις δεν προχωρούσαν σε απαγορεύσεις προστατεύοντας πολίτες και καλλιέργειες.

Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ δηλώνει πως είμαστε υπερβολικοί να μιλάμε για αυξημένες μετρήσεις και πως ο ίδιος ως αντιπρόεδρος μήνες τώρα δεν είχε αντιληφθεί τι δείχνουν οι μετρήσεις.

Σήμερα βέβαια υπήρξαν και απίστευτες δηλώσεις ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ » εγώ δεν ενημερώθηκα για αυξημένες μετρήσεις πάνω του ορίου, παρά μόνο στις 13.7.2018, οι μετρήσεις που γίνονταν είναι αμφιλεγόμενες »

Ερώτημα……Την Παρασκευή που θα βγουν νέες μετρήσεις μετά την κατασκευή του νέου αγωγού ( κατασκευή με απευθείας ανάθεση 170.000 ευρώ) θα είναι αμφιλεγόμενες η κανονικές ;

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ στους κατοίκους του ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ και μετά σε μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Ιούλιος, 2018, 8:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Μόλυνση νερού – Υπήρχαν στοιχεία με αυξημένες τιμές μόλυνσης μήνες πριν και κανείς δεν είπε το οτιδήποτε – Δείτε απίστευτο βίντεο με ερώτηση του alphafm.gr προς τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Κ.Αντωνιάδη που από σήμερα είναι προσωρινά ο νέος πρόεδρος”

  1. Δειλός

    Ο Ανέστης πάντα μεταφέρει τις ευθύνες του, στους άλλους

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr