Μόλυνση νερού – Υπήρχαν στοιχεία με αυξημένες τιμές μόλυνσης μήνες πριν και κανείς δεν είπε το οτιδήποτε – Δείτε απίστευτο βίντεο με ερώτηση του alphafm.gr προς τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Κ.Αντωνιάδη που από σήμερα είναι προσωρινά ο νέος πρόεδρος

ΣΟΒΑΡΕΣ υποψίες και ενστάσεις ΑΓΓΕΛΗ για αυτούς που κάνουν τις μετρήσεις της ΔΕΥΑΚ. Τις αμφισβήτησε ανοιχτά. ΝΕΟ μεγάλο θέμα για ΔΕΥΑΚ και συνεργάτες της

Δεν το χωράει ο νους μας πως όλοι βλέπουν με στοιχεία πλέον πως υπήρχαν μετρήσεις που έδειχναν μόλυνση μήνες και χρόνια πριν στο ΔΙΣΠΗΛΙΟ, αλλά κανείς υπηρεσιακά,θεσμικά και ουσιαστικά δεν ενημέρωσε δεν δημοσιοποίησε η δεν επέβαλε απαγορεύσεις.

Οι αποκαλύψεις είναι καθημερινές, η παρέμβαση της δικαιοσύνης ξεκίνησε και όλοι απορούν το γιατί, ΔΕΥΑΚ και υγειονομικές υπηρεσίες αφού έβλεπαν τις αυξημένες μετρήσεις δεν προχωρούσαν σε απαγορεύσεις προστατεύοντας πολίτες και καλλιέργειες.

Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ δηλώνει πως είμαστε υπερβολικοί να μιλάμε για αυξημένες μετρήσεις και πως ο ίδιος ως αντιπρόεδρος μήνες τώρα δεν είχε αντιληφθεί τι δείχνουν οι μετρήσεις.

Σήμερα βέβαια υπήρξαν και απίστευτες δηλώσεις ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ » εγώ δεν ενημερώθηκα για αυξημένες μετρήσεις πάνω του ορίου, παρά μόνο στις 13.7.2018, οι μετρήσεις που γίνονταν είναι αμφιλεγόμενες »

Ερώτημα……Την Παρασκευή που θα βγουν νέες μετρήσεις μετά την κατασκευή του νέου αγωγού ( κατασκευή με απευθείας ανάθεση 170.000 ευρώ) θα είναι αμφιλεγόμενες η κανονικές ;

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ στους κατοίκους του ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ και μετά σε μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Ιούλιος, 2018, 8:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Μόλυνση νερού – Υπήρχαν στοιχεία με αυξημένες τιμές μόλυνσης μήνες πριν και κανείς δεν είπε το οτιδήποτε – Δείτε απίστευτο βίντεο με ερώτηση του alphafm.gr προς τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Κ.Αντωνιάδη που από σήμερα είναι προσωρινά ο νέος πρόεδρος”

 1. Δειλός

  Ο Ανέστης πάντα μεταφέρει τις ευθύνες του, στους άλλους

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr