Απάντηση Σ. Αδαμόπουλου σε Ζεμπιλιάδου για δημοσιεύματα σχετικά με το νερό του Δισπηλιού


«Ο Δον Κιχώτης της Περιφέρειας ξαναχτύπησε! Ντύθηκε και Ρομπέν των «αδυνάτων» και αποφάσισε να παίξει αυτή τη φορά με τον πόνο των κατοίκων του Δισπηλιού! «Πιασάρικο» θέμα, σκέφτηκε! Εκλογές έρχονται, να δείξουμε ότι υπάρχουμε…

Και αυτή τη φορά όμως κυρία Ζεμπιλιάδου η προσπάθειά σας θα πέσει στο κενό. Γιατί και το τεράστιο αυτό πρόβλημα του νερού του Δισπηλιού το παρακολουθούμε με τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, αλλά και την έρευνα για τις πηγές των ρύπων και την γενικότερη επίλυση του προβλήματος δρομολογούμε.

Θα τις πάρετε τις απαντήσεις κυρία Ζεμπιλιάδου, όπως προβλέπεται, όπως πήρατε και για άλλα «μεγάλα» θέματα της Καστοριάς που αναδείξατε!

Ειλικρινά κα Ζεμπιλιάδου οι Καστοριανοί σας εκλιπαρούν: Όχι άλλη αγάπη για τον τόπο τους! Μπούχτισαν!

Και σεβόμενος το πένθος για τα θύματα της φωτιάς (γεγονός που εσείς δεν σεβαστήκατε μόνο και μόνο για να κάνετε πολιτική) δεν συνεχίζω.

Εξάλλου βλέπω κι άλλους ανεμόμυλους τριγύρω! Φυλαχθείτε! Η μάχη σας συνεχίζεται!»

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Ιούλιος, 2018, 9:32 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr