ΔΕΥΑΚ » αναμένουμε τα αποτελέσματα των νέων μετρήσεων, ανακοίνωση για άρση απαγόρευσης θα βγει από την Δ/νση Υγείας

Δισπηλιό. Δεν μπορεί κανείς ακόμη να πιει το νερό.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ενημερώνει τους κατοίκους του Δισπηλιού ότι από τις 24/07/2018 (απογευματινές ώρες) η τροφοδοσία του δικτύου ύδρευσης του οικισμού Δισπηλιού γίνεται από το νερό των πηγών Μανιάκων (μέσω νέου βαρυτικού αγωγού ύδρευσης ΒΙΠΑ – Δισπηλιού) και από το υφιστάμενο δίκτυο της Καστοριάς.

Στις 25/07/2018 και 26/07/2018 ελήφθησαν δείγματα για πλήρη χημική και μικροβιολογική ανάλυση από το δίκτυο ύδρευσης του Δισπηλιού, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένουμε προκειμένου η αρμόδια υπηρεσία της Δ/νσης Υγείας και κοινωνικής μέριμνας να εκδώσει νέα απόφαση για την καταλληλότητα του νερού για κάθε χρήση.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση του κοινού.

Τομέας Ενημέρωσης Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Ιούλιος, 2018, 1:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr