Αποτελέσματα ΝΕΡΟΥ. Ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού μαζί με αντιδημάρχους και ΔΣ σε Αμπελόκηπους και Μηλίτσα

 

Παρουσία των Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και των Προέδρων των Τ.Κ. Αμπελοκήπων και Μηλίτσας πραγματοποιήθηκε χθες ενημέρωση στους κατοίκους της περιοχής για τις πρόσφατες εργαστηριακές αναλύσεις του πόσιμου νερού που το καθιστούν απόλυτα ασφαλές, για τη μόλυνση του υδροφορέα της ευρύτερης περιοχής, για τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες του Δήμου γύρω από το πρόβλημα αυτό και για τους ελέγχους που οφείλουν οι δημόσιες υπηρεσίες να πραγματοποιούν. Παράλληλα συζητήθηκαν τα έργα που, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του TAP, θα εκτελεστούν στην περιοχή Αμπελοκήπων και Μηλίτσας και διάφορα άλλα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των χωριών αυτών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Ιούλιος, 2018, 5:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr