Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σ. Αδαμόπουλου με κατοίκους του Δισπηλιού

Την επιτροπή κατοίκων του Δισπηλιού δέχτηκε την Πέμπτη 02 Αυγούστου στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, προκειμένου να ενημερωθούν αρμοδίως και από τις υπηρεσίες της Π.Ε. Καστοριάς, σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της μόλυνσης του νερού της περιοχής τους,

Ο κ. Αδαμόπουλος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους κατοίκους εκφράζοντας την συμπαράστασή του για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν, ενώ διαβεβαίωσε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να πιστοποιήσουν την καταλληλότητα του νερού του δικτύου, ώστε να αρθεί ο περιορισμός χρήσης που εξακολουθεί να ισχύει μέχρι σήμερα.

Παράλληλα ενημέρωσε για την δρομολόγηση των ενεργειών σχετικά με την έρευνα για τις πηγές ρύπων του υδροφόρου ορίζοντα, δηλώνοντας πως η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς θα σταθεί στο πλευρό τους μέχρι την ολοκληρωτική επίλυση του προβλήματος και ότι η ενημέρωσή τους θα είναι συνεχής.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Αύγουστος, 2018, 12:35 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr