Δ.Άργους Ορεστικού » Απόλυτα ασφαλές το νερό στην Τ.Κ. Αμπελοκήπων » Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των μετρήσεων

Σφοδρότατη αντιπαράθεση Δήμου Άργους Ορεστικού με το τμήμα υγιεινής της Π.Ε Καστοριάς. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ απόψε στις 21.00 στο ΔΙΚΤΥΟ1

Χαοτική η κατάσταση στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ με μετρήσεις,καταγγελίες,απαγορεύσεις για το πόσιμο νερό.Μέσα σε όλα εντοπίζονται συνέχεια και περίεργα βαρέλια με τοξικά.

Δ.Τ – Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, με απόλυτη σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε σχέση με τα άκυρα και ανεύθυνα δημοσιεύματα περί μη καταλληλότητας του πόσιμου νερού της Τ.Κ. Αμπελοκήπων και της δέσμευσής μας για τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων εργαστηριακών αναλύσεων, δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα των δειγμάτων που ελήφθησαν στις 02/8/2018, όχι μόνο για την Τοπική Κοινότητα Αμπελοκήπων αλλά και για όλες τις τοπικές κοινότητες, όπως προβλέπεται από την ΚΥΑ Γ1(δ)/ΓΠ οικ.67322/06.09.2017 (ΦΕΚ 3282/19.09.2017 τεύχος Β΄), που αφορά την ελεγκτική παρακολούθηση με όλες τις παραμέτρους.

Αναλυτικά, οι μετρήσεις για την Τοπική Κοινότητα Αμπελοκήπων έχουν ως εξής :

Τετραχλωροαιθένιο & Τριχλωροαιθένιο 0,30 μg/l (Παραμετρ.τιμή <10)

Τριχλωροαιθένιο (TCE) Δεν ανιχνεύθηκε

Τετραχλωροαιθένιο (PCE) 0,30 μg/l (Παραμετρ.τιμή <10)

Ως εκ τούτου, το νερό τόσο στην Τοπική Κοινότητα Αμπελοκήπων, όσο και στις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες και τη Δημοτική Κοινότητα Άργους Ορεστικού, είναι απόλυτα ασφαλές για πόση και οποιαδήποτε άλλη χρήση, όπως άλλωστε διαχρονικά διασφαλίζει ο Δήμος Άργους Ορεστικού, τόσο με τους συνεχείς ελέγχους του από επώνυμα από τον ΕΣΥΔ πιστοποιημένα εργαστήρια όσο και με τις αδιάκοπες προσπάθειες και παρεμβάσεις του.

Δείτε τις αναλυτικές εκθέσεις αποτελεσμάτων των εργαστηριακών αναλύσεων : 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Αύγουστος, 2018, 5:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Δ.Άργους Ορεστικού » Απόλυτα ασφαλές το νερό στην Τ.Κ. Αμπελοκήπων » Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των μετρήσεων”

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr