Στο 12,5 ( τριχλωροαιθένιο & τετραχλωροαιθένιο ) με όριο το 10 η μέτρηση της Τ.Κ Αμπελοκήπων του δήμου Άργους Ορεστικού

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η μέτρηση του τμήματος υγιεινής της Π.Ε Καστοριάς για τους Αμπελόκηπους δίνει 12,5 με όριο το 10 σε τετραχλωροαιθένιο & τριχλωροαιθένιο.

Το τμήμα υγιεινής της Π.Ε Καστοριάς δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα το εργαστήριο που έκανε τις μετρήσεις ούτε αναλυτικά το δελτίο με τις τιμές.

Ο δήμος του Άργους Ορεστικού που δηλώνει πως το νερό είναι πόσιμο και πως θα προσφύγει στην δικαιοσύνη, έδωσε στην δημοσιότητα τους εργαστηριακούς ελέγχους.

Σε σύγχυση οι κάτοικοι στους Αμπελόκηπους, μεγάλες οι συνέπειες και για τις καλλιέργειες

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Αύγουστος, 2018, 7:00 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Στο 12,5 ( τριχλωροαιθένιο & τετραχλωροαιθένιο ) με όριο το 10 η μέτρηση της Τ.Κ Αμπελοκήπων του δήμου Άργους Ορεστικού”

  1. […] Στο 12,5 ( τριχλωροαιθένιο & τετραχλωροαιθένιο ) με όριο το 10 η μέτρηση της Τ.Κ Αμπελοκήπων του δήμου Άργους Ορεστικού Source link […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr