Σάλος σε όλη την Καστοριά με τα νερά τις μετρήσεις και το γενικό μπάχαλο. Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες και όλοι οι πολίτες είναι ανάστατοι με την ποιότητα αλλά και τις μετρήσεις που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια

ΔΕΙΤΕ το ΦΕΚ με τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες όλων ώστε να τελειώνουν τα » παραμύθια»

Δείτε σε ένα από τα τελευταία ΦΕΚ της κυβέρνησης όλες τις πληροφορίες τις ευθύνες και τις διαδικασίες για τον έλεγχο του νερού που πίνουμε.

Από την περασμένη βδομάδα οι κρίσιμες δηλώσεις του π.Περιφερειάρχη Γιώργου ΔΑΚΗ έδωσαν σοβαρές εξελίξεις και πληροφορίες για τις τοπικές παραλήψεις.

Το θέμα είναι τεράστιο.

Στην Καστοριά αλλά και γενικότερα σε όλη την Δ.Μακεδονία υπάρχει χαλαρότητα. Εξαίρεση η στάση ΔΑΚΗ που μιλά με στοιχεία και έντονο λόγο αλλά κάποιοι κάνουν πως δεν ακούν…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ:

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Αύγουστος, 2018, 11:54 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr