Η Λαϊκή Συσπείρωση για τον περιορισμό χρήσης νερού στους Αμπελόκηπους

 

Καλούμε τους συμπολίτες μας να μην πινουν νερό 

Βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να πληροφορηθούμε από τα μέσα ενημέρωσης, την εισήγηση του Τμήματος Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, για τον περιορισμό χρήσης νερού στην Κοινότητα Αμπελοκήπων.

Έρχεται σε συνέχεια των όσων έχουν προηγηθεί, σχετικά με την επιβάρυνση του υδροφόρου ορίζοντα στην περιοχή μας και για τα οποία έχουμε εγκαίρως επιχειρήσει να κινητοποιήσουμε τη διοίκηση ώστε να αποσοβηθούν καταστάσεις όπως οι σημερινές.

Επίσης έχουμε επισημάνει πως δεν θα πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο μικροπολιτικής αλλά να τύχουν της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης προσοχής και συνεργασίας των αρμόδιων φορέων.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις και να μη θέσουν την υγεία τους σε οποιονδήποτε ενδεχόμενο κίνδυνο, έως ότου γίνει δυνατή η πιστοποίηση της ποιότητας του νερού στην περιοχή ως απολύτως ασφαλές.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Άργους Ορεστικού

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Αύγουστος, 2018, 4:17 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr