ΝΔ: «Όχι» στο κλείσιμο δρόμων για τον «Καλλικράτη»

«Γραμμή» να απομονωθούν όσοι δήμαρχοι και τοπικοί φορείς προχωρούν σε ακραίες μορφές κινητοποιήσεων, όπως το κλείσιμο δρόμων δίνεται από τη Ρηγίλλης. Τη θέση αυτή εξέφρασε με τον πιο επίσημο τρόπο ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρης Βαρτζόπουλος σε κοινή

συνέντευξη Τύπου με τους βουλευτές της ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα, Σταύρο Καλαφάτη, Θεόδωρο Καράογλου και Σάββα Αναστασιάδη, το νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη και τους δημάρχους Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και Αμπελοκήπων Λάζαρο Κυρίζογλου.

«Η ΝΔ δεν θα στηρίξει κινητοποιήσεις που στρέφονται εναντίον του κοινωνικού συνόλου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρτζόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τα στελέχη της ΝΔ εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο σχέδιο «Καλλικράτης» και κατήγγειλαν την κυβέρνηση για «άκρατο κομματισμό» κυρίως στη χωροθέτηση των νέων δήμων.

Επίσης, κατήγγειλαν ότι η κυβέρνηση δεν πραγματοποίησε την απαραίτητη διαβούλευση με τους εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης, πράγμα που όπως τόνισαν δείχνει «αναξιοπιστία» και «αφερεγγυότητα» απέναντί τους.

Όσον αφορά το νομό Θεσσαλονίκης και το πολεοδομικό συγκρότημα, είπαν ότι αδικούνται με τις συνενώσεις που προβλέπονται, ενώ ο δήμαρχος Αμπελοκήπων καταλόγισε ευθύνες και στον υπουργό Δικαιοσύνης και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Χάρη Καστανίδη, εκτός από τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Μάιος, 2010, 2:59 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr