Αυτό είναι το εξώδικο ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ προς την Π.Ε Καστοριάς για τους Αμπελόκηπους

»Θεατής» μέχρι σήμερα ο περιφερειάρχης ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θεόδωρος Καρυπίδης.

»Θα ασκήσουμε πλέον τα νόμιμα δικαιώματα μας εναντίον σας διότι όλες οι μετρήσεις που ζητήθηκαν, τις κάναμε και σας τις κοινοποιήσαμε έδειχναν μετρήσεις στο χαμηλότερο όριο, δεν δικαιολογείται ο περιορισμός, με τις ενέργειες σας προκαλείται αδικαιολόγητα αναστάτωση και ένταση στους κατοίκους» δηλώνει ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ.

Πόλεμος ανακοινώσεων εξωδίκων και αμφιλεγόμενων μετρήσεων για το νερό. Η δικαιοσύνη να παρέμβει για να ασχοληθούν επιτέλους υπεύθυνα οι Ανεύθυνοι…….

Ζούμε απίστευτες καταστάσεις. Μετά το εξώδικο και πάλι η Δ/νση υγείας αλλά και το αρμόδιο τμήμα περιβάλλοντος της Π.Ε ( σαν να μην υπάρχει) να δικαιολογήσουν και να εξηγήσουν στην κοινωνία τι τελικά κάνουν…….

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Αύγουστος, 2018, 4:57 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr