ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ «από αύριο θα αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους ενώπιον της δικαιοσύνης»

 

ΑΡΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ:

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

 

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Άργους Ορεστικού αντιμετώπισε το πρόβλημα επιμόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα στην ευρύτερη περιοχή Δισπηλιού – Αμπελοκήπων, με απόλυτη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στους δημότες του.

Ακόμη και όταν η πλέον αρμόδια υπηρεσία (όπωςάλλωστε η ίδια Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καστοριάς δήλωσε ότι είναι στη σημερινή της ανακοίνωση) προσπάθησε να τον διαψεύσει, βάλλοντας κατά της ηθικής ακεραιότητας και της αξιοπρέπειάς του, ο Δήμος, με απόλυτη νηφαλιότητα έπραξε το καθήκον του, έχοντας ως μοναδικό του σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Με νέο έγγραφό της, πριν από λίγο, η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας αίρει τον περιορισμό για τις χρήσεις του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης στον οικισμό Αμπελοκήπων, επικαλούμενη παραποίηση των αποτελεσμάτων από το εργαστήριο με το οποίο συνεργάζεται και καλεί τον Δήμο Άργους Ορεστικού να ενημερώσει ο ίδιος αυτή τη φορά άμεσα τους δημότες του για την άρση αυτή, σε αντίθεση με τη διαδικασία που ακολούθησε, όταν επρόκειτο για την εσφαλμένη και αυθαίρετη απαγόρευση. Οι μη παραποιημένες τιμές, όπως αναφέρει στο έγγραφό της προς τον Δήμο η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, ταυτίζονται απόλυτα με τις τιμές του πιστοποιημένου και απόλυτα ασφαλούς συνεργαζόμενου εργαστηρίου του Δήμου μας.

 

Επειδή ο Δήμος Άργους Ορεστικού, όπως πάντα αναλαμβάνει τις ευθύνες του, ενημερώνει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Αμπελοκήπων ότι το πόσιμο νερό είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ, όπως άλλωστε από την πρώτη στιγμή διεκήρυττε στους δημότες του με εμπεριστατωμένα στοιχεία.

 

Τέλος, σε όλη αυτή την προσπάθεια που κατέβαλε ο Δήμος για να αποκαταστήσει την αλήθεια,ευχαριστεί τους δημότες του για την εμπιστοσύνη τους, παρά τον πανικό που κάποιοι απερίσκεπταπροκάλεσαν και οι οποίοι από αύριο θα αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους ενώπιον της δικαιοσύνης.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Αύγουστος, 2018, 9:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr