Καστοριά – Να δοθούν στην δημοσιότητα ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος για το νερό της Τ.Κ Αμπελοκήπων

Στην δημοσιότητα ΤΩΡΑ το pdf με τα νέα δεδομένα για Αμπελόκηπους βάση των οποίων υπήρξε χθες η νέα ανακοίνωση για το πόσιμο πλέον νερό στους Αμπελόκηπους.

Όλοι οι πολίτες εύκολα και απλά μπορούν να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή αποτελέσματα μετρήσεων. Εξηγήστε ΤΩΡΑ από που έγινε το όποιο λάθος.

Να βγει άμεσα στην δημοσιότητα το αποτέλεσμα των χθεσινών μετρήσεων που έδειξε ότι το νερό είναι κατάλληλο.

Η Π.Ε Καστοριάς και η Δ/νση Υγείας έτσι απλά μας λένε ότι έγινε κάποιο λάθος;

Από ποιον, πότε, που…….

Αυτά μας έλεγε χθες η Δ/νση Υγείας » Βάση αυτών των αποτελεσμάτων και συνεκτιμώντας λοιπά στοιχεία, η υπηρεσία μας είχε προχωρήσει στον περιορισμό χρήσης του νερού του οικισμού Αμπελοκήπων.
Σε αντίθεση με τα προαναφερόμενα αποτελέσματα, και ύστερα από νέα επικοινωνία με το εργαστήριο ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ, το οποίο πραγματοποίησε τις αναλύσεις, και μετά από αίτημα της υπηρεσίας μας, μας διαβιβάστηκαν με e-mail σε pdf, αποτελέσματα αναλύσεων του ιδίου δείγματος, σύμφωνα με τα οποία η ουσία τετραχλωροαιθένιο ανιχνεύτηκε σε τιμή μικρότερη των  0,5 μg/l, κατώτερη της νομοθετημένης τιμής 10 μg/l, ενώ δε ανιχνεύτηκαν οι παράμετροι 1,2 διχλωροαιθάνιο και τριχλωροαιθένιο, από τη διερεύνηση , προέκυψε ότι, η iper, στην οποία η υπηρεσία μας προώθησε το δείγμα, διαβίβασε με e-mail σε pdf, αποτελέσματα του εργαστηρίου ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ, με τιμή ανίχνευσης των παραμέτρων τριχλωροαιθένιου και τετραχλωροαιθένιου 12,5 μg/l (Αμπελόκηποι) και 7,2 μg/l (Μηλίτσα), οι οποίες ήταν πιθανά παραποιημένες.»

Απίστευτο, μας λένε πως ήταν πιθανά παραποιημένες οι αναφορές, τιμές κτλ.

Αναμένουμε ΑΜΕΣΑ την νέα δημοσίευση των αποτελεσμάτων

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Αύγουστος, 2018, 11:12 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr