Στην οικία του ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗ η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Επίσκεψη στο σπίτι του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη πραγματοποίησε πριν από λίγο η Μαρία Αντωνίου, η οποία ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες, το παρακάτω σχόλιο:

«Η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών, ήταν ένα χαρμόσυνο και πολύ ευχάριστο γεγονός για όλους μας.

Σήμερα, μετά την ζεστή αγκαλιά της οικογένειας, μετά την πλατιά αγκαλιά της πατρίδας, είχα την μεγάλη χαρά να σφίξω με μεγάλη συγκίνηση στην αγκαλιά μου τον Ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη, να του προσφέρω μία εικόνα της Παναγιάς για να τον βοηθάει στη συνέχεια της θητείας του και της ζωής του και να συγχαρώ, τόσο αυτόν, όσο και την οικογένειά του, για την μεγάλη γενναιότητα, το υψηλό φρόνημα και το παραδειγματικό ήθος που επέδειξαν όλο αυτό το δύσκολο και αγωνιώδες διάστημα των 167 ημερών».

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Αύγουστος, 2018, 2:10 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Στην οικία του ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗ η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ”

  1. […] Στην οικία του ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗ η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Source link […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr