Προς τα που “πάει” το πόρισμα της ΕΔΕ για την αιχμαλωσία; Θα τα “φορτώσουν” στους 2;

Να περιοριστούν οι ευθύνες για την αιχμαλωσία των στρατιωτικών μας στον Έβρο στο “ανθρώπινο λάθος” των δύο, είναι η ευχή , η ελπίδα αλλά και η προσπάθεια κύκλων του ΓΕΣ. Το πόρισμα της ΕΔΕ αναμένεται και όλες οι πληροφορίες που διαχέονται οδηγούν στο συμπέρασμα ότι προς αυτή τη κατεύθυνση θα καταλήξουν ως συμπέρασμα. Θα είναι το δεύτερο πόρισμα, καθώς το πρώτο είχε επιστραφεί με επισυναπτόμενα ερωτήματα για την συμπλήρωσή του.

Μπορεί να περιοριστεί η ευθύνη στους δύο στρατιωτικούς; Οι πληροφορίες που υπάρχουν από πολλές διαφορετικές πηγές επιμένουν πως όχι. Δεν επρόκειτο για ένα απλό λάθος. Προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν γεγονότα που δεν έχουν να κάνουν με τους δύο στρατιωτικούς.

Όσα προηγήθηκαν αφορούν στα επιπλέον μέτρα ασφαλείας που θα ανέμενε κάποιος ότι θα είχαν ληφθεί εν μέσω ελληνοτουρκικής έντασης στο Αιγαίο που δεν μπορούσε από κανέναν να περάσει απαρατήρητη.

Όσα ακολούθησαν; Τι ώρα έγινε αντιληπτή η απουσία των δύο στρατιωτικών που είχαν φύγει από τη μονάδα τους μεταξύ 10.30 και 11.00 το πρωί; Η πολιτική ηγεσία στο ΥΠΕΘΑ πάντως ενημερώθηκε για το γεγονός περίπου στις 15.30.

Το να αποδοθούν οι ευθύνες όπως και όπου πρέπει είναι σημαντικό για ένα και μοναδικό λόγο: το μήνυμα που θα λάβει το προσωπικό του Στρατού πρέπει να ΄ναι ότι άπαντες δίνουν λόγο κι όχι μόνο κάποιοι “στα χαμηλά”.

militaire.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Αύγουστος, 2018, 12:36 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Προς τα που “πάει” το πόρισμα της ΕΔΕ για την αιχμαλωσία; Θα τα “φορτώσουν” στους 2;”

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr