Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους ήρωες του Εθνικού Στρατού στο Βίτσι

Δ.Τ – Με τη δυναμική παρουσία εκατοντάδων χρυσαυγιτών πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης υπέρ των ηρώων μαχητών του Εθνικού Στρατού στο Βίτσι, των οποίων η αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση στα πεδία των μαχών οδήγησε τα ελληνικά όπλα σε σπουδαίες νίκες και στρατηγικής σημασίας επιτυχίες, η μεγαλύτερη εκ των οποίων αφορά στην αμετάκλητη πάταξη της κουμουνιστικής απειλής και στο γκρέμισμα των ανθελληνικών σχεδίων που απεργάζονταν οι ξενοκίνητοι μπολσεβίκοι πριν και κατά τη διάρκεια του συμμοριτοπολέμου.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε με την μαχητική και μαζική της παρουσία αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για την Ελλάδα και έστειλε το μήνυμα ότι παρά τη συμπλήρωση σχεδόν επτά δεκαετιών από το τέλος του συμμοριτοπολέμου επ’ ουδενί είναι διατεθειμένη να ξεχάσει τον βρώμικο ρόλο όλων εκείνων που συνειδητά έστρεψαν τα όπλα εναντίον του ελληνικού λαού για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των κομμουνιστών ηγετών των τότε «σοσιαλιστικών» κρατών και πολύ περισσότερο τον εθνικά επιζήμιο ρόλο των σύγχρονων πολιτικών επιγόνων τους και των λοιπών «τιμητών» τους.

Εν αντιθέσει με τους θλιβερούς γυρολόγους της ψοφοδεξιάς και του ευρύτερου «πατριωτικού χώρου», που, παρά τους προβαρισμένους πύρινους λόγους για ανάγκη ανατροπής της αριστερής κυβέρνησης, χρειάζονται χάρτη και ξεναγό για να επισκεφτούν το εν λόγω ιστορικό μνημείο και προπαντός τη σιωπηρή συγκατάβαση και ανοχή των αριστερών κομισαρίων με τους οποίους συμπορεύονται στην εθνική τραγωδία που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ, οι Εθνικιστές τιμούν και θα τιμούν πάντα τους ήρωες που πολεμούν και πεθαίνουν για την Ελλάδα και θα συνεχίζουν να μάχονται για την απομυθοποίηση των «αγώνων» της αριστεράς, που παρά τη στρατιωτική της συντριβή επανέρχεται σήμερα ως η προσωποποίηση της μεγαλύτερης εθνικής ντροπής που γνώρισε η χώρα κατά τα τελευταία έτη.

( ΠΗΓΗ) Διαβάστε επίσης: Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μεγάλη νίκη του Εθνικού Στρατού στον Γράμμο – Φωτορεπορτάζ

 
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Αύγουστος, 2018, 10:43 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr