Αναλύσεις νερού στον Δήμο Ά. Ορεστικού – Δείτε τα αποτελέσματα.

Ο Δ.Άργος Ορεστικού » βεβαιώνει ότι το πόσιμο νερό όλων των οικισμών του, βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων, είναι απόλυτα υγιές και ασφαλές »

Μετά τη μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε για την καταλληλότητα ή μη του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, ο Δήμος Άργους Ορεστικού, με την ιδιαίτερη ευαισθησία και σοβαρότητα που τον διακρίνει κατά τη διενέργεια των απαιτούμενων από την κείμενη νομοθεσία ελέγχων, βεβαιώνει ότι το πόσιμο νερό όλων των οικισμών του, βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων, είναι απόλυτα υγιές και ασφαλές.

Για τον λόγο αυτό, επισυνάπτονται τα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποίησε το συνεργαζόμενο με τον Δήμο και πιστοποιημένο από τον Ε.ΣΥ.Δ. εργαστήριο, ακολουθώντας πιστά την κείμενη νομοθεσία που προβλέπει τον έλεγχο των οικισμών, κατά σειρά, από τον μεγαλύτερο σε πληθυσμό προς τον μικρότερο.

Τέλος, στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Άργους Ορεστικού για τον προσδιορισμό του μεγέθους της ρύπανσης του υδροφόρου ορίζοντα και επιδιώκοντας τη συμβολή του στην αντιμετώπιση του προβλήματος, καλεί όλους τους δημότες του (και μη) να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα μόλυνσης και υποβάθμισης του περιβάλλοντος και να τον ενημερώνουν για τυχόν τέτοια περιστατικά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Αύγουστος, 2018, 4:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Αναλύσεις νερού στον Δήμο Ά. Ορεστικού – Δείτε τα αποτελέσματα.”

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr