Στο 80% οι επιτυχίες στις πρώτες σχολές προτίμησης για το Φροντιστήριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς – ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς με την συνεργασία της ΕΛΜΕ Καστοριάς, κατά το προηγούμενο σχολικό έτος 2017-2018, φοίτησαν 68 μαθητές Λυκείου, Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ και συγκεκριμένα για την Γ’ Λυκείου 18 μαθητές.

Μπορούμε όλοι να καμαρώνουμε τις επιτυχίες των μαθητών του Γενικού Λυκείου και μαθητών του ΕΠΑΛ, σε ποσοστό 80% , που φοίτησαν στο Κοινωνικό μας Φροντιστήριο.

Οι επιτυχόντες εισήχθησαν οι περισσότεροι στις πρώτες σχολές προτίμησής τους, (ενδεικτικά αναφέρουμε τις σχολές Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ, Ειδικής Αγωγής Βόλου, ΤΕΙ Νοσηλευτικής Ιωαννίνων), γεγονός που μας κάνει να νιώθουμε τόσο εμείς όσο και οι καθηγητές τους δικαιωμένοι για την επιλογή μας να δημιουργήσουμε και να λειτουργήσουμε το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων επιβεβαίωσαν ότι όταν υπάρχει η θέληση των μαθητών για μάθηση και η διάθεση των καθηγητών για προσφορά, τότε η δουλειά που γίνεται σε ένα Κοινωνικό Φροντιστήριο μπορεί να είναι σωτήρια για τα παιδιά των οικογενειών που πλήττονται από δυσμενείς οικονομικές συνθήκες (ανεργία, ελαστικές μορφές εργασίας, απλήρωτη εργασία για μεγάλο χρονικό διάστημα κ.α.) προκειμένου να μην στερηθούν το εισιτήριο για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Μέσα απ’ την καρδιά μας ένα Μεγάλο Μπράβο, τόσο στους επιτυχόντες, όσο και σ’ αυτούς που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Γιατί είναι σημαντικό να τολμάς και να δουλεύεις για το όνειρο σου, ακόμα και εάν δεν το πραγματώνεις με την μία και να μη ξεχάσουν όμως ποτέ την ύπαρξη των Συνδικάτων και τις δυνατότητες που παρέχουν αυτά.

Η επιμονή και η δουλειά, έχει αποδειχθεί ότι δικαιώνονται πάντα στην ζωή.

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ  Ε.Κ.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓ. ΜΑΛΕΑΣ                                                     ΑΘΑΝ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ         

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Σεπτέμβριος, 2018, 8:29 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr