Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΕΓΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

«O Θεσμός του συμπαραστάτη του δημότη και των επιχειρήσεων, δημιουργείται γιατί έτσι θέλει ο νομοθέτης,και όχι γιατί το επιβάλλουν οι κοινωνικές διαδικασίες; Το <γενικό συμφέρον> θα είναι άθροισμα ατομικών συμφερόντων ολίγων ,γιατί η αδιαφορία για το συμφέρον το άλλου θα ήταν ποτέ δυνατό να ονομαστεί <γενικό συμφέρον>; Ξέρετε κανέναν< μαγαζάτορα>που θα πίστευε στο δόγμα <ο πελάτης έχει δίκιο> αν δεν προσδοκούσε προσωπικό όφελος από το <δίκιο> του πελάτη; Ο Θεσμός θα έχει λόγο ύπαρξης ,εφόσον έχει δηλαδή πέρα από την τυπικότητα και μια ουσιαστικότατα ,και αλλαγή της περίφημης πελατειακής σχέσης οπού στηρίζεται ο ελληνικός πολιτικός λαϊκισμός.

 

ΥΓ ….. προς ναυτιλλομένους ………. η παροιμιώδης φράση του Πατακού….όποιος ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα του ανθρώπου ,και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στην Ελλάδα, είναι κομουνιστής……»

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Φεβρουάριος, 2011, 4:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr