Επίσκεψη κατοίκων της Σιάτιστας στην Περιφέρεια

18:39 – Επισκέφθηκαν σήμερα την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο Κίρκο, αντιπροσωπεία του Δήμου Σιάτιστας και κάτοικοι με επικεφαλής τον Δήμαρχο για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας σχετικά με την έδρα του νέου Δήμου Βοΐου.

Στη συνάντηση που ακολούθησε ο Γενικός Γραμματέας επισήμανε για πολλοστή φορά ότι η «Εγνατία Οδός» αποτελεί τον έναν από τους δύο σημαντικότερους οδικούς άξονες της χώρας και ότι από το κατάστρωμά της διέρχονται διεθνείς και κυρίως Ευρωπαϊκές μεταφορές. Κατά συνέπεια, αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διέρχεται η Ελλάδα, δυσφημείται λόγω των καταλήψεων και των διακοπών κυκλοφορίας.

Ο Γενικός Γραμματέας ζήτησε επίσης για πολλοστή φορά και μετ’ επιτάσεως από τον Δήμαρχο και τη Συντονιστική Επιτροπή την απόσυρση των δημόσιων – δημοτικών οχημάτων που καταλαμβάνουν το κατάστρωμα της «Εγνατίας Οδού» και την ταχεία αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Γραφείο Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Μάιος, 2010, 6:39 μμ. στις Κατηγορίες ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr