ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ……

Αν μπει στο δημαρχείο Καστοριάς ο Δημήτρης Παπουλίδης, τότε όλοι θα κάνουν αμέσως συγκρίσεις. Ο Τάκης θα είναι σαν δήμαρχος και ο Μανώλης αντιδήμαρχος.

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, η σύγκριση. Το περιβάλλον του δημάρχου δεν θέλει οι πολίτες να βλέπουν έναν Παπουλίδη μέσα στο δημαρχείο διότι όλοι θα προσεγγίζουν τον π. Δήμαρχο.

Ενώ προεκλογικά ο κ. Παπουλίδης έκανε αγώνα για τον κ. Χατζησυμεωνίδη, μετεκλογικά είδε μια άλλη συμπεριφορά και όλο αυτό φαίνεται ότι τον έχει ενοχλήσει.

Ο δήμαρχος πάντως δεν θέλει να συνεργαστεί με τον Παπουλίδη ενώ διαφορετική άποψη φαίνεται να έχουν ακόμη και στενοί του συνεργάτες.

 

.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Φεβρουάριος, 2011, 7:00 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr