Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με δύναμη και υγεία, με πίστη και προσήλωση στα ιδανικά της Πατρίδας μας!

 

Μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για τη νέα σχολική χρονιά

Μία ακόμη καινούρια σχολική χρονιά ξεκινάει με όνειρα, στόχους και προσδοκίες. Μία χρονιά, που για άλλους μαθητές είναι η πρώτη σε μία νέα βαθμίδα της Εκπαίδευσης και για άλλους η τελευταία πριν από το επόμενο σκαλοπάτι της.

Για όλους όμως, είναι μία απαραίτητη και χρήσιμη διαδρομή στον δρόμο της μάθησης και της γνώσης, στον δρόμο της διαρκούς προσωπικής καλλιέργειας και ανέλιξης. Σε αυτή τη διαδρομή, εκπαιδευτικοί και γονείς αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους μιας ολοκληρωμένης και πετυχημένης πορείας με αρχές και αξίες.

Στο πλαίσιο αυτό, ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ως Μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, αγωνίζομαι καθημερινά, με υπευθυνότητα και συνέπεια, ώστε να σχεδιάσουμε και να εξειδικεύσουμε τις προτάσεις μας, για όλες τις βαθμίδες της Παιδείας, με όρους μέλλοντος.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς, τα στελέχη της εκπαίδευσης, αλλά και τους γονείς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με δύναμη και υγεία, με πίστη και προσήλωση στα ιδανικά της Πατρίδας μας!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Σεπτέμβριος, 2018, 4:30 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr