Κριτική και νέες καταγγελίες από την Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Άργους Ορεστικού

Δ.Τ – Ακόμα και να μην θέλαμε να επανέλθουμε στο ζήτημα, η μέσα σε δέκα μέρες απαράδεκτη επανάληψη των μεθοδεύσεων της διοίκησης του δήμου Άργους Ορεστικού, να προσλαμβάνει προσωπικό χωρίς να τηρεί ούτε τα προσχήματα στην υποχρεωτική δημοσιοποίηση της προκήρυξης για την υποβολή αιτήσεων, μας αναγκάζει σε εκ νέου καταγγελία.
 
Την ώρα μάλιστα που με δικαστική απόφαση, δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις δεκατριών εργαζόμενων του δήμου, οδηγώντας τόσο το δικό μας όσο και πολλούς άλλους σε αδυναμία να λειτουργήσουν λόγω έλλειψης προσωπικού. Τα τέλη και οι φόροι όμως παραμένουν.
Όλα αυτά μετά τις μεγαλοστομίες για το τέλος των μνημονίων τα οποία θα γίνουν σαν τις αμερικανικές βάσεις που όλο φεύγανε και ακόμα εδώ είναι.

 Αντί λοιπόν οι προσλήψεις να προγραμματιστούν εγκαίρως να γίνουν με διαφάνεια και  με στόχο την κάλυψη των αναγκών για το μεγαλύτερο δυνατό διάστημα, γίνονται προεκλογικά γραμμάτια και μάλιστα με ορίζοντα διμήνου.

 Σε συνέχεια των παραπάνω σήμερα Δευτέρα 10/9/2018 λάβαμε Δελτίο Τύπου με το οποίο μας ενημέρωσε ο δήμος πως αύριο! Τρίτη 11/9 από τις 11πμ έως τις 2μμ θα πραγματοποιηθεί η διανομή σχολικών ειδών σε άπορους συνδημότες μας, στα πλαίσια ενός ευρωπαϊκού προγράμματος από αυτά που στήθηκαν για τα θύματα των πολιτικών που η ΕΕ πρότεινε και το ντόπιο πολιτικό προσωπικό επέβαλε, ώστε να έρχονται μετά να κάνουν τις “φιλανθρωπίες” τους. 

Μάλιστα στο δελτίο έγραφε πως θα σταλεί και sms! για να ενημερωθούν οι δικαιούχοι.
Γιατί τέτοια βιασύνη;
Γιατί τόση πρεμούρα της τελευταίας στιγμής;
Πόσο δύσκολο ήταν να ενημερώσουν νωρίτερα και να δώσουν τη δυνατότητα να παραλάβουν οι δικαιούχοι σε περισσότερες ημέρες;
Αυτονόητα ερωτήματα στα οποία μόνο οι σχεδιασμοί της διοίκησης του δήμου μπορούν να δώσουν λογικοφανείς απαντήσεις.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Άργους Ορεστικού

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Σεπτέμβριος, 2018, 8:51 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr