Πως τα φέρνει ο καιρός……Ο Καρυπίδης στην Υφυπουργό Ανάπτυξης

 

Συνάντηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη για την επίλυση αγροτικών προβλημάτων της περιφέρειας.

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη είχε χθες στο γραφείο της η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου. Στη συνάντηση που έγινε σε φιλικό κλίμα, καθώς υπάρχει αμφότερη εκτίμηση και από τις δυο πλευρές, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπως η υλοποίηση εγγειοβελτιωτικών, αρδευτικών και μια σειρά ακόμη έργων. Επίσης στην ατζέντα των συζητήσεων δεν έλειψαν και τα θέματα που αφορούν γενικότερα τον αγροτικό κόσμο της περιοχής.

Συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που βιώνει η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η κ. Τελιγιορίδου υποσχέθηκε το αμέσως επόμενο διάστημα να επισκεφτεί την Περιφέρεια και να συμμετάσχει σε σύσκεψη με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, για τη δρομολόγηση των έργων που χρειάζονται.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως τόνισε μετά το πέρας της συνάντησης η Υφυπουργός, δίνει ιδιαίτερη βαρύτατα στην εξεύρεση επίλυσης των ζητημάτων της περιοχής .

Επιπλέον επιδιώκει να σταθεί αρωγός στα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό χώρο της Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος αποτελεί την κινητήριο δύναμη για την ανάπτυξη της .

Γραφείο Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Σεπτέμβριος, 2018, 9:19 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr