Σε λίγες εβδομάδες «θα ανάψει το φυσικό αέριο στην Ελασσόνα».

Ξεχασμένη από παντού η ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Ξέχασαν οι πάντες την υπόθεση φυσικού αερίου

Σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του μαζί με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργου Σταθάκη, στο περίπτερο της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης- Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε λίγες εβδομάδες «θα ανάψει το φυσικό αέριο στην Ελασσόνα».

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδας Μπακούρας, αναφέρθηκε στις επενδύσεις που πραγματοποιεί η εταιρεία σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία άλλα και στις νέες περιοχές που θα ενταχθούν στο δίκτυό της το επόμενο διάστημα.
Μετά τις παραπάνω δηλώσεις, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου τόνισε:

Όλα βαδίζουν σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει με την διοίκηση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και τον Γενικό Δ/ντη κ. Μπακούρα. Ένα μεγάλο, αναπτυξιακό, έργο, ολοκληρώνεται και πολύ σύντομα τα οφέλη του θα τα δει ο πολίτης και ο επιχειρηματίας της Ελασσόνας. Ο στρατηγικός μας σχεδιασμός συνεχίζεται, με στόχο την ανάπτυξη της Ελασσόνας.

Ευάγγελος Μητρούσιας

ert.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Σεπτέμβριος, 2018, 9:27 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr