Βασίλης Τσιφλικιώτης » Ο Αλέξης δεν πουλάει πια. Οι παραστάσεις του δεν κόβουν εισιτήρια »


Στην προχθεσινή του ομιλία στο ευρωκοινοβούλιο, η αίθουσα της ολομέλειας μετά βίας θα την χαρακτήριζε κάποιος άδεια, ήταν σχεδόν έρημη. Καμία σχέση με την προηγούμενη ομιλία του το εφιαλτικό καλοκαίρι του 2015, όταν η αίθουσα ήταν γεμάτη, όχι ασφαλώς για να θαυμάσουν οι ευρωβουλευτές τον εμπνευσμένο ηγέτη που ταράζει με τον καλό τρόπο τα νερά της Ευρώπης, αλλά για να δουν και να ακούσουν τον αρχηγό ενός κράτους – μέλους που με την αλλοπρόσαλλη πολιτική του είχε οδηγήσει την Ελλάδα στο χείλος της χρεοκοπίας και της εξόδου από την ευρωζώνη.
Ο Αλέξης κλήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να αναπτύξει το όραμα του για την Ευρώπη και μόνο για αυτό δεν μίλησε (μήπως έχει άραγε?) πήγε για να κάνει το μοναδικό που ξέρει, να διχάσει και να επιτεθεί στους πολιτικούς του αντιπάλους, κάτι που κανένας άλλος Ευρωπαίος ηγέτης δεν είχε διανοηθεί να πράξει στο παρελθόν μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.
Ο Αλέξης δεν κόβει πλέον εισιτήρια, οι παραστάσεις του έχουν κόσμο μόνο όταν υπάρχουν μεταφερόμενοι κλακαδόροι και ελεγχόμενο περιβάλλον ( ΔΕΘ, Ιθακή, κλπ), σε διαφορετική περίπτωση δεν γεμίζει ούτε τους καναπέδες του σαλονιού του, όλοι πια γνωρίζουν ότι είναι ένας ανυπόληπτος και σε αποδρομή πρωθυπουργός. 
Το να ξεγελάσεις πολλούς για λίγο καιρό γίνεται, το να ξεγελάσεις πολλούς για πάντα, όχι.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Σεπτέμβριος, 2018, 8:57 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr