ΚΙΝΑΛ » Με επιτυχία η χθεσινή σύσκεψη φορέων στην Καστοριά »

Xθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των φορέων του Νομού μας στο Ε.Β.Ε. Καστοριάς του κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τον Βουλευτή Ν. Λαρίσης κου Μπαργιώτα Κωνσταντίνο, τον Γραμματέα κο Αναστασίου Θωμά και μέλη της Ν.Ε. και παρόντες :

Πρόεδρο ΕΒΕ κο Καραταγλίδη Χ, Αντιπρόεδρο κο Μπαλλή Α, εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Γούνας κο Γκιάτα Φ, πρόεδρο του Συνδ. Γουν. Ο Προφήτης Ηλίας κο Κορεντσίδη Ι, Πρόεδρο και Γραμματέα του Ε.Κ.Κ.  κοι Μαλέας Γ. και Παπανδρέου Αθ. και συζητήθηκε η παρούσα κατάσταση και το μέλλον του επιχειρείν και της απασχόλησης στο Νομό μας.

 • Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο Μακεδονικό Μουσείο με το ισχυρό μήνυμα της Ελληνικότητας της Μακεδονία και ότι κανένας Έλληνας δεν μπορεί να είναι περήφανος για τη  συμφωνία των Πρεσπών.
 • Στην πολιτική ομιλία, παρουσία φίλων και μελών του ΚΙΝ.ΑΛ. παρουσιάστηκε το «Σχέδιο Ελλάδα» το οποίο αποτελεί το όραμα του Κινήματος για την πατρίδα μας βασιζόμενο στην ανάπτυξη και όχι στην υπερφορολόγηση και ειδικά για τη Βόρειο Ελλάδα πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. αντίστοιχο με τα Μεσογειακά Προγράμματα.

Για να μπορέσουμε όμως να προσελκύσουμε επενδύσεις και να έχει αποτέλεσμα όλη αυτή η προσπάθεια χρειάζεται ριζική αλλαγή πολιτικής. Χρειάζεται αλλαγή στο κράτος, αλλαγή στη φορολογία, ισχυρά κίνητρα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, αλλά και στους νέους start uppers για να χτυπήσουμε τη γραφειοκρατία.

 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΗΣ Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

   ΘΩΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Σεπτέμβριος, 2018, 4:44 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr