Με μεγάλη επιτυχία και πάλι η συμμετοχή του » ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ » στην ΔΕΘ για την προβολή του κλάδου και της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Σε μια κρίσιμη στιγμή για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ και τον κλάδο επιτέλους άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της περιοχής λειτουργούν πολύ πάνω από κόμματα.

Επαφές, συζητήσεις και ραντεβού στην Καστοριά για τον κλάδο την οικονομία και τον τουρισμό είναι μερικά από αυτά που συζήτησε και έκλεισε και φέτος για την Καστοριά ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ με την ολόκληρη την διοίκηση του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ και σε αυτή την έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Μεγάλη η προβολή του Shopping Festival, πολλαπλές οι συζητήσεις με όλα τα κόμματα τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Ν.Δ και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Είναι σημαντικό πως πλέον ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς αφήνοντας πολύ πίσω του, ανοησίες συγχωνεύσεων και περίεργων πρωτοβουλιών για να δικαιολογηθούν αποτυχημένες ενέργειες στον κλάδο της γούνας άλλων…… προχωρά με πολλά βήματα μπροστά με στόχευση την ανοδική πορεία του κλάδου τις τοπικές επενδύσεις την στήριξη της τοπικής αγοράς και την καταπολέμηση της ανεργίας.

Ο Πρόεδρος του » ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ » κ. Κορεντσίδης με τον κ. Τσίπρα  και με τον πρόεδρο του Σ.Β.Β.Ε. κ. Σαββάκη Αθανάσιο

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Σεπτέμβριος, 2018, 9:49 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr