Ανακοίνωση του ΤΑΡ για το περιστατικό στην Καστοριά

Καστοριά, Ελλάδα. Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων στον τοπικό Τύπο, θα θέλαμε να παράσχουμε διευκρινίσεις σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα σε εργοτάξιο για την κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ) στη Χιλιομετρική Θέση 542, κοντά στην Οινόη του Δήμου Καστοριάς.

Την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018, εργαζόμενος που απασχολείται στην εργολήπτρια εταιρεία του ΤΑΡ Bonatti-J&P Avax, υπέστη ατύχημα. Οι τραυματιοφορείς του ασθενοφόρου του έργου παρείχαν στον εργαζόμενο τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς κι ευχόμαστε τη σύντομη ανάρρωση του.

Ο ΤΑΡ και η εργολήπτρια εταιρεία του διερευνούν το περιστατικό, σύμφωνα με την Πολιτική Ποιότητας, Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος (ΠΥΑΠ) που εφαρμόζεται στο έργο.

Ο υπάλληλος εργαζόταν στην ίδια αυτή θέση κατά τους τελευταίους 12 μήνες, και στο πλαίσιο αυτό αφενός διαθέτει την απαραίτητη κατάρτιση κι αφετέρου έχει λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση για τα καθήκοντά του, συμμετέχοντας στα σχετικά σεμινάρια ασφαλείας.

Η σχεδίαση και η κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ βασίζονται σε αναγνωρισμένα εθνικά και διεθνή πρότυπα ασφαλείας και στις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου. Η υγεία και η ευημερία του προσωπικού που απασχολείται στο έργο είναι ύψιστης σημασίας για μας. Για το λόγο αυτό, εφαρμόζουμε αυστηρά μέτρα ασφαλείας και παρακολουθούμε τυχόν αυξημένους επαγγελματικούς κινδύνους, με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος που διέπεται από σεβασμό, εμπιστοσύνη και πνεύμα συνεργασίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Σεπτέμβριος, 2018, 2:15 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr