Η ΡΑΕ σε ημερίδα έδωσε χρονοδιαγράμματα για δίκτυα ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ σε όλη την χώρα. Για Δ.Μακεδονία πλάνο 2019 – 2036…….Καταλαβαίνουμε όλοι στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ τι θα γίνει

Ας βγουν κάποιοι τοπικά και περιφερειακά να υποστηρίξουν ξανά ότι το 2019, το 2020 κτλ θα έχουμε φυσικό αέριο. Ξεκάθαρο το μήνυμα και το πλάνο, η Δ. Μακεδονία στην Β’ φάση έως και το 2036 η όποια κατασκευή και επέκταση δικτύων

Σημαντική η ημερίδα που πραγματοποίησε η ΡΑΕ στην Θεσσαλονίκη. Στην ημερίδα παρουσιάστηκε όλο το επενδυτικό πλάνο για την ανάπτυξη των δικτύων φυσικού αερίου στην χώρα μας. Σε αντίθεση με όσα ήταν γνωστά μέχρι τώρα, για ανάπτυξη δηλαδή, έστω και σταδιακή την επόμενη πενταετία το σχέδιο αναβάλλεται για το απώτερο μέλλον και μάλιστα υπό προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με την παρουσίαση που έκανε ο Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού, Ανάπτυξης και Χρηματοδοτήσεων της Δημόσιας Επιχείρησης Διανομής Αερίου, η τροφοδοσία της Ηπείρου δεν περιλαμβάνεται στο επενδυτικό πλάνο μέχρι και το 2036.

Η πρώτη φάση με επενδυτικό πλάνο από το 2018 μέχρι το 2036 περιλαμβάνει την Στερεά Ελλάδα, την Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Η δεύτερη φάση, με επενδυτικό πλάνο από το 2019 μέχρι το 2036 περιλαμβάνει την Δυτική Ελλάδα και την Δυτική Μακεδονία.

Η Ήπειρος και η Πελοπόννησος, όπως και η Νησιωτική Ελλάδα περιλαμβάνονται στις φάσεις Γ’ και Δ’ υπό προϋποθέσεις και χωρίς κανέναν ορίζοντα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Σεπτέμβριος, 2018, 11:41 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr