Στη Μολδαβία η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στη Μολδαβία βρίσκεται η Μαρία Αντωνίου, η οποία συμμετέχει, ανάμεσα σε κοινοβουλευτικές αντιπροσωπείες της Ρωσίας, της Μολδαβίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Ρωσικό-Μολδαβικό Φόρουμ, που πραγματοποιείται στο Chisinau, 20-22 Σεπτεμβρίου, με κύρια θέματα συζήτησης: “Μολδαβία ως «γέφυρα» μεταξύ Ευρώπης και Ανατολής, Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της Μολδαβίας – προβλήματα και προοπτικές

Στον σύντομο χαιρετισμό της, κατά την έναρξη των εργασιών, η Μαρία Αντωνίου αναφέρθηκε στις σχέσεις των δύο χωρών, τονίζοντας ότι η Ελληνική Δημοκρατία πιστεύει στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της Μολδαβίας και είναι έτοιμη να την βοηθήσει να εκπληρώσει και να αναλάβει όλες τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις που έχουν θεσπίσει τα αρμόδια ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

Παράλληλα επισήμανε το ευχάριστο γεγονός ότι οι Μολδαβοί έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού και ότι η ελληνική γλώσσα διδάσκεται σε πολλά ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Μολδαβίας. Αυτή η πολιτική, οικονομική και πολιτισμική σχέση μεταξύ της Δημοκρατίας της Μολδαβίας και της Ελληνικής Δημοκρατίας μπορεί να χρησιμεύσει ως ένας τέλειος οδηγός για το κοινό μέλλον των δύο χωρών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Σεπτέμβριος, 2018, 4:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr