ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ και ΤΣΟΥΚΑΣ συναντήθηκαν για θέματα επιχειρηματικότητας – γούνας με ΚΑΠΡΗ και ΚΩΤΤΑ

Δ.Τ – Τα θέματα της γούνας και της επιχειρηματικότητας συζήτησαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης και Αποστόλης Τσούκας με τον αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότηας, Παναγιώτη Κώττα, και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Δημήτρη Καπρή, στους οποίους κατέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις για δρομολόγηση δράσεων με στόχο να αμβλυνθεί το αρνητικό κλίμα που επικρατεί τελευταία στον κλάδο της γούνας.
Νωρίτερα, ο κ. Κορεντσίδης συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Άργους Ορεστικού, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, για τα ίδια θέματα, ενώ το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει επαφές με όλους τους θεσμικούς παράγοντες του τόπου, ώστε οι ανησυχίες των γουνοποιών να τεθούν ψηλά στην πολιτική ατζέντα της περιοχής μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Σεπτέμβριος, 2018, 5:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr