Θετικός ο απολογισμός της δράσης δωρεάν σπιρομετρικού ελέγχου που διενεργήθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

Θετικός ήταν ο απολογισμός της δράσης δωρεάν σπιρομετρικού ελέγχου που διενεργήθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς την 22-09-2018 και κατά τις ώρες 10:00-13:00 στη Λέσχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς από τον Ειδικό πνευμονολόγο κ ΒΑΣΑΛΟ Παναγιώτη.

Η συμμετοχή των συναδέλφων ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού 80 και πλέον συνάδελφοι μελή και μη της Ε.Α.Υ Καστοριάς έδωσαν το παρόν και υποβλήθηκαν σε σπιρομετρικό έλεγχο με στόχο τη διερεύνηση αποφρακτικών διαταραχών του αναπνευστικού και απώτερο σκοπό τη συνολική βελτίωση των δεικτών υγείας και ευημερίας τους.

Όλοι οι συνάδελφοι αμέσως μετά την εξέταση είχαν την ευκαιρία να λάβουν οδηγίες και ιατρικές συμβουλές από τον κ. ΒΑΣΑΛΟ καθώς και να του θέσουν τους προβληματισμούς και τις απορίες τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης  Αστυνομικών υπαλλήλων Καστοριάς συγχαίρει όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη δράση και ευχαριστεί θερμά τον  εξαίρετο ιατρό, Ειδικό Πνευμονολόγο κ ΒΑΣΑΛΟ Παναγιώτη για τη θετική  και άμεση  ανταπόκριση του σ’ αυτή την πρωτοβουλία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο                                                                                                                Ο

Πρόεδρος                                                                                          Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                                 ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Σεπτέμβριος, 2018, 8:14 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr