Ποιοι ψήφισαν άραγε τους τυποκτόνους νόμους;

Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ ψήφισαν και κυρίως διατήρησαν σε ισχύ τον Νόμο Βενιζέλου που μέσω αγωγών εξόντωνε οικονομικά δημοσιογράφους και ΜΜΕ.

Ενας Νόμος που μέσω χρημάτων φίμωνε απειλητικά τη δημοσιογραφία, ενώ όλες οι δημοσιογραφικές ενώσεις ζητούσαν επί δεκαετίες την κατάργησή του.

Τελικά τα κατώτατα όρια αποζημίωσης που ξεπερνούσαν τις πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ τα κατάργησε η σημερινή κυβέρνηση θεσπίζοντας μέτρα για την αποφυγή των δικαστικών εμπλοκών.

Όσο για τις μηνύσεις εναντίον όσων βλάπτουν και συκοφαντούν την υπόληψη οποιουδήποτε, ισχύουν τα ίδια για όλους τους πολίτες.

Αν δε οι μηνύσεις κατατεθούν μέσα σε 48 ώρες από τη διάπραξη της συκοφαντίας και της δυσφήμησης, τότε εμπίπτουν σε διαδικασία αυτοφώρου.

Προφανώς σωστό θα ήταν να εξαιρεθούν παρόμοια αδικήματα από το αυτόφωρο αλλά για όλους τους πολίτες, οι οποίοι σε τελική ανάλυση θα αναμένουν να αποφανθεί για το δίκιο τους το δικαστήριο. 

Τα περί φίμωσης και αυταρχισμού, όσο κι αν είναι ακατανόητη η σπουδή του Πάνου Καμμένου να προχωρήσει στη μήνυση εντός αυτοφώρου, είναι μόνο αντιπολιτευτική προπαγάνδα ειδικά όταν ακριβώς το ίδιο έκανε ο Γ. Στουρνάρας και η σύζυγός του κατά του Κ. Βαξεβάνη.

Efsyn.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Σεπτέμβριος, 2018, 12:45 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ποιοι ψήφισαν άραγε τους τυποκτόνους νόμους;”

 1. kousounis

  Κοιταξτε μωρέ αδελφοί αυτήν τήν απαίσια έκφραση ενός πολιτικού κτήνους
  πού νομοθέτησε καί διαχειρίστηκε τίς τύχες σας .τίς τύχες τών παιδιών σας
  καί τήν μοίρα τής πατρίδος. Αυτός μαζί μέ μιά πολιτική και οικονομική ολιγαρχία
  στά χρόνια τά καλά άρπαξαν ,αφαίμαξαν καί στραγγισαν κάθε οικονομική ικμάδα
  τού τόπου μας καί όταν οί ληστές απεκαλυφθησαν καί ονοματάκια τους κατεγράφησαν σέ λίστες από τήν προεδ. τού ΔΝΤ κ. ΛΑΓΚΑΡΝΤ,στίς περίφημες
  εκείνες λίστες ,ό ανωτέρω μαζί μέ τόν ευήθη Γιωργάκη Παπ καί τόν γνωστό προδότη Σαμαρά,τίς ΕΚΡΥΒΑΝ επί δύο χρόνια καί τελικά,αυτά τά πολιτικά
  σαπρόφυτα εξήντλησαν τό μένος καί τήν οργή επάνω σέ έναν δημοσιογράφο
  ό οποιος ετόλμησε να ξετρυπώσει καί νά δημοσιοποιήση αυτές τίς λίστες μέ
  τούς κλέφτες.
  Αυτοί όλοι πού βρώμισαν τήν πατρίδα,πού λήστεψαν τών ιδρώτα μας κατ εντολή
  τών σκοτεινών Λεσχών καί
  σέ μεγαλο βαθμό διέφθειραν τήν δημοκρατία καί τά αιώνια χρηστά ήθη τών Ελλήνων,νά είναι σίγουροι ότι μετά τήν ΥΒΡΙΝ ,θά ακολουθήσει αυτή ή ΝΕΝΕΣΙΣ πού τούς ΑΞΙΖΕΙ, ώς ό μόνος ΔΙΚΑΙΟΣ τρόπος ,για ακολουθήσει επί τέλους
  ή ΚΑΘΑΡΣΙΣ.
  Δρ.Γερασ.( Μάκης) Κουσουνής,Γεωπόνος,Πολιτευτής ΛΑΟΣ ,Κστοριά.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr