Απάντηση του υπουργείου Εσωτερικών στον πρόεδρο της ΝΔ Α. Σαμαρά για τον «Καλλικράτη»

22:28 – «Δέσμιο της παλαιοκομματικής αντίληψης και της νοοτροπίας του πελατειακού κράτους», χαρακτηρίζει, με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών, τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, για την άρνησή του στο σχέδιο «Καλλικράτης».

Στην ανακοίνωση του υπουργείου τονίζεται ότι «η ΝΔ του κ. Σαμαρά επέλεξε τον ίδιο δρόμο της στείρας άρνησης, που είχε επιλέξει και στο νόμο για την καθολική υπαγωγή των προσλήψεων στις αξιοκρατικές διαδικασίες του ΑΣΕΠ, αλλά και στο νόμο για την αντικειμενική προαγωγή των διευθυντών στο δημόσιο».

Και καταλήγει το υπουργείο Εσωτερικών, σημειώνοντας ότι «καμιά έκπληξη δεν προκαλεί πλέον η επιμονή του κ. Σαμαρά να εναντιώνεται χωρίς κανένα ουσιαστικό επιχείρημα σε μία μεγάλη αλλαγή που όλοι συμφωνούν ότι έχει ανάγκη ο τόπος».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Μάιος, 2010, 10:29 μμ. στις Κατηγορίες ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr