15 Οκτωβρίου η Τηλεθέρμανση στην Πτολεμαΐδα

Μπήκε πλέον το φθινόπωρο και η Δημοτική επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας κορυφώνει τις προετοιμασίες της – δοκιμές, ώστε να δώσει αξιόπιστα την θέρμανση στους καταναλωτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έναρξη της θερμικής περιόδου θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου και σταδιακά θα θερμανθούν όλα τα σημεία της πόλης.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΤΗΠ και Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης οι ώρες λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς επαρκούν και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για όλη την περίοδο 2018-2019.

Οι ώρες λειτουργίας επαρκούν μάλιστα και για ολόκληρο το 2019, πιθανόν και για τις αρχές του 2020.

Καθυστέρηση φαίνεται να υπάρχει στην έναρξη λειτουργίας της νέας μονάδας της ΔΕΗ, Πτολεμαΐδα 5, η οποία προβλέπεται να λύσει οριστικά το θέμα παροχής θερμότητας.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, κενό παροχής θερμότητας δεν θα υπάρξει, αφού υπάρχει δέσμευση του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Σταθάκη, ο οποίος δήλωσε σε ανάγκη θα παραταθεί η λειτουργία της 3ης και 4ης μονάδας ΑΗΣ Καρδιάς.

Η ΔΕΤΗΠ από την πλευρά της ετοιμάζεται με ταχύτατες διαδικασίες για την δημοπράτηση του έργου σύνδεσης με τη νέα μονάδα της ΔΕΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5.

e-ptolemeos.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Σεπτέμβριος, 2018, 9:46 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr