15 Οκτωβρίου η Τηλεθέρμανση στην Πτολεμαΐδα

Μπήκε πλέον το φθινόπωρο και η Δημοτική επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας κορυφώνει τις προετοιμασίες της – δοκιμές, ώστε να δώσει αξιόπιστα την θέρμανση στους καταναλωτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έναρξη της θερμικής περιόδου θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου και σταδιακά θα θερμανθούν όλα τα σημεία της πόλης.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΤΗΠ και Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης οι ώρες λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς επαρκούν και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για όλη την περίοδο 2018-2019.

Οι ώρες λειτουργίας επαρκούν μάλιστα και για ολόκληρο το 2019, πιθανόν και για τις αρχές του 2020.

Καθυστέρηση φαίνεται να υπάρχει στην έναρξη λειτουργίας της νέας μονάδας της ΔΕΗ, Πτολεμαΐδα 5, η οποία προβλέπεται να λύσει οριστικά το θέμα παροχής θερμότητας.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, κενό παροχής θερμότητας δεν θα υπάρξει, αφού υπάρχει δέσμευση του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Σταθάκη, ο οποίος δήλωσε σε ανάγκη θα παραταθεί η λειτουργία της 3ης και 4ης μονάδας ΑΗΣ Καρδιάς.

Η ΔΕΤΗΠ από την πλευρά της ετοιμάζεται με ταχύτατες διαδικασίες για την δημοπράτηση του έργου σύνδεσης με τη νέα μονάδα της ΔΕΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5.

e-ptolemeos.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Σεπτέμβριος, 2018, 9:46 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr