Καταγγελία της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς για το Υπουργείο Παιδείας » Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση την καταστρατήγηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων»

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς καταγγέλλει το Υπουργείο Παιδείας, το ΚΥΣΔΕ και τη ΔΔΕ Καστοριάς για την αντιπαιδαγωγική, αντισυναδελφική, απάνθρωπη και απολύτως παράτυπη απόφαση τους να απορρίψουν τις αιτήσεις απόσπασης και τις ενστάσεις συναδέλφων επί αυτών αφήνοντας αδιάθετες ώρες που αντιστοιχούν σε περισσότερα από ένα κενά ΠΕ01 στο ΠΥΣΔΕ Καστοριάς. Ταυτόχρονα έχουν ήδη προχωρήσει σε Γ’ ανάθεση (πριν την 30η Σεπτέμβρη) 6 ωρών θρησκευτικών φανερώνοντας έτσι γκρίζες μεθοδεύσεις εναντίον συναδέλφων που δεν ζητούν τίποτε παραπάνω από το νόμιμο δικαίωμα της απόσπασης, όταν μάλιστα αυτό τεκμηριώνεται τόσο από λόγους προσωπικούς, όσο και από τις δημοσιοποιημένες πια ανάγκες της υπηρεσίας.

 

Ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να καλέσουμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την καλύτερη διευθέτηση του ζητήματος βάσει της νομοθεσίας και των αναγκών της υπηρεσίας.

Επιπλέον, απαιτούμε:

  • Να γίνει γ΄ φάση αποσπάσεων άμεσα σε όλα τα σημερινά λειτουργικά κενά.
  • Να ανοίξει τώρα το σύστημα opsyd και να γίνουν αιτήσεις επανεξέτασης από τους ενδιαφερόμενους για απόσπαση.
  • Να ικανοποιηθούν αιτήσεις συναδέλφων με σοβαρά προβλήματα υγείας ή σοβαρούς κοινωνικούς λόγους.
  • Να αποσπαστούν πλεονάζοντες καθηγητές στους τόπους συμφερόντων τους.

Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση την καταστρατήγηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Οκτώβριος, 2018, 7:47 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr